OnePlus 6T sætter barren højt – igen!

OnePlus 6T sætter barren højt – igen!

#### Det kinesiske firma, OnePlus, har igen, igen søsat en flagskibsdræber.

Hvis smartphoneindustrien kunne anskues som et spil ”sænke slagskibe”, ville OnePlus være den irriterende modstander, som rammer dit hangarskib på første gæt. Men medmindre du er aktionær i Apple eller Samsung, er det faktisk rigtig gode nyheder.

OnePlus 6T giver dig rigtig meget for pengene

I gamle dage var det Nokia, der styrede mobilscenen. Dernæst indtræf en periode med lidt mobilanarki, og så kom iPhone. Apple sad rigtig tungt på mobil/smartphone markedet i årevis, men har de senere år tabt en del terræn til bl.a. Samsung, Huawei og nu også OnePlus, der med sin nyeste lancering, OnePlus 6T, endnu engang agter at gøre livet surt for folkene hos Apple, fordi du med OnePlus 6T får usædvanligt meget for pengene i forhold til de nyeste iPhones.

Startede fra bunden

OnePlus 6T er den 9. telefon i rækken fra firmaet. Men hvad der startede, næsten som en gimmick, er vokset til en stor og seriøs smartphoneproducent som virkelig er værd at overveje, hvis du står overfor at skifte telefon.

Da den første OnePlus-mobil blev tilgængelig i juni 2014, og dengang var konceptet, at man blev inviteret til at købe en OnePlus. I praksis var det sådan, at hvis du blev inviteret til at købe, fik du selv en invitation, du kunne give til en anden. Dermed skabte firmaet en ret god hype om sig selv, da vi som mennesker altid gerne ”vil være med” og som oftest også er meget interesserede i det, vi ikke kan få. Dermed, når man får at vide, at man ikke bare lige kan købe denne telefon, bliver den interessant! Meget interessant. Så interessant, at OnePlus på 4 år, har sendt 9 forskellige modeller på markedet – og de bliver bedre og bedre.

Fede features

OnePlus har et slogan/motto/mantra, de altid arbejder ud fra, der hedder ”Never Settle”. På dansk kan man oversætte det til noget a la ”aldrig nøjes”, og det er denne filosofi der har gjort det muligt for OnePlus at være så produktive som tilfældet er.

Hver gang OnePlus kommer med en ny model, er det med topfede features og lynhurtig hardware, der hurtigt kan få en moderne iPhone til at ryste en lille smule i bukserne.

På den nye OnePlus 6T får man bl.a. in-display fingeraftryksscanner, en meget diskret og lille dråbeformet ”notch” i toppen af skærmen, 3700 mAh batteri, 6,4” AMOLED skærm, 6/8GB RAM, lyn-hamrende-hurtig opladning og kameraer i topklasse. Alt sammen for langt under det halve af, hvad en tilsvarende iPhone XS Max koster.

Prisen er dog også den eneste objektive anke man kan have mod de nye iPhones, for de er virkelig lækre. Men med tanke på, hvor meget mere du kan få for pengene ved at vælge et alternativ som OnePlus 6T, så er det i højere grad et spørgsmål om brand-værdi, ”religion” og en forkærlighed for IOS der taler til Apples fordel.

Der kan dog næppe herske nogen tvivl om, hvad det åbenlyse valg bør være når man sammenligner specifikationer og pris.