OnePlus og Qualcomm vil sætte gang i udviklingen af 5G-apps

OnePlus og Qualcomm vil sætte gang i udviklingen af 5G-apps

Kampagnen ”5G Apps of Tomorrow” fra OnePlus, EE og Qualcomm skal hjælpe og understøtte udviklere i hele verden med at skabe morgendagens bedste 5G app. Fra i dag og frem til den 26. marts kan alle indsende deres 5G app-ideer, der skal styrke den mobile brugeroplevelse på 5G-netværket

Af Lars Bennetzen

I dag lancerer OnePlus i samarbejde med EE og Qualcomm kampagnen ”5G Apps of Tomorrow”, der skal sætte gang i udviklingen af 5G apps. OnePlus inddrager igen sit community, og denne gang handler det om at nytænke morgendagens apps til 5G netværket.

Alle kan tilmelde sig fra i dag på OnePlus.com/5G , og tilmeldinger lukker den 26. marts. De bedste vinderforslag vil blive evalueret af et dommerpanel bestående af CEO i OnePlus, Qualcomm, EE samt OnePlus’ community. 

”5G er en game changer. Det vil ændre alt fra gaming til kommunikation, til sundhed og meget mere. Og det kan samtidig udføre flere, hvis ikke alle af disse ting, på samme tid. Et godt eksempel på, hvordan 5G vil ændre verden, er gaming. 5G vil drastisk forbedre hastighed, forsinkelse og netværkskapacitet, hvilket endelig gør det muligt for alvor at opfylde cloud gamings behov. Sammen med en af OnePlus’ kraftfulde enheder, kan folk spille krævende spil lige meget, hvor de er, så længe de har en 5G forbindelse, ” udtaler Pete Lau, CEO og grundlægger i OnePlus.

OnePlus har arbejdet på at udvikle 5G siden 2016, og har arbejdet tæt sammen med Qualcomm og EE i Storbritannien. ”5G Apps of Tomorrow” tilbyder samtidig hjælp til alle udviklere – både til professionelle og nybegyndere. På OnePlus’ community-hjemmeside oprettes et ”5G Hub”, hvor alle kan diskutere muligheder og udfordringer sammen.

De fem bedste udviklere vil blandt andet vinde en OnePlus 5G enhed samt en betalt tur til OnePlus HQ i Shenzhen, hvor de kan drøfte deres ideer med Pete Lau.