Telia får ny direktør i erhvervsforretningen

Telia får ny direktør i erhvervsforretningen

Telia har udnævnt Thomas Kjærsgaard som ny direktør for selskabets erhvervsforretning. Thomas Kjærsgaard kommer fra en stilling i Microsoft, hvor han har været siden 2006. Senest i rollen som salgsdirektør

Om sit nye job siger Thomas Kjærsgaard:

"Telebranchen er midt i en super spændende transformation, hvor både erhvervs- og privatkunderne kræver nye services og ønsker tættere partnerskaber. Telia står midt i det hele, som den nordiske spiller på markedet, der både har udsyn, interesse i og mod på at ændre sig. Jeg ser Telia som en innovativ virksomhed, hvor hårdt arbejde, fremsynethed og gode værdier er i højsæde. "

Også Telias administrerende direktør, Morten Bentzen, ser frem til samarbejdet:

"Jeg er rigtig glad for, at Thomas har takket ja til opgaven, og jeg ser frem til at få ham med på holdet. Microsoft har netop været på samme rejse, som vi er på nu, hvor vi ønsker at digitalisere vores kunderejse, og Thomas har derfor mange gode idéer til nye måder at arbejde digitalt på for at imødekomme vores kunders ændrede behov og for at videreudvikle vores erhvervsforretning", siger Morten Bentzen.

Thomas Kjærsgaard har første arbejdsdag i Telia umiddelbart efter sommerferien. Han erstatter Anne Kilsdal, der hidtil har fungeret som midlertidig erhvervsdirektør ved siden af sin faste stilling, som en del af lederteamet i Telias erhvervsforretning. Anne Kilsdal fortsætter i sin hidtidige rolle i Telia.

CV for Thomas Kjærsgaard

  • 46 år gammel.
  • Uddannet fra CBS i 1998

Seneste beskæftigelser:

2006 – 2018 Microsoft

Flere forskellige rolle både i Danmark og internationalt.

Senest salgsdirektør siden 2017.

2005 – 2006 Børsen Academy

Salgs- og marketingdirektør

2003 – 2005 Webtop Technology

Salgsdirektør

1997 – 2003 BRF Kredit

Flere forskellige roller