Bedre samarbejde og folk i centrum

Bedre samarbejde og folk i centrum

Med en række nye løsninger ønsker Polycom at revolutionere den måde folk arbejder sammen på

Specialisten i kommunikation, Polycom, har i år 25 års jubilæum, og samtidig med at de fejrer det kvarte århundrede på markedet, sender de en række innovation kommunikationsløsninger på markedet, der alle fokuserer på at videreudvikle fremtidens arbejdsplads.

En af de sætninger, som man hører ofte, når man snakker med Polycom, er, at ’Arbejde ikke længere er et sted vi tager han, men noget vi gør, uafhængig af tid og sted.’ Det betyder, at de traditionelle kontorer og mødelokaler er eller bliver erstattet af spredte teams og mindre mobile enheder, hvilket giver en udfordring, når der skal skabes et effektivt samarbejde.

Polycom mener, at det er vigtigt, at de rigtige værktøjer bliver brugt, hvis samarbejdet skal trives på fremtidens arbejdsplads. Samarbejds- og kommunikationsløsninger skal være lette at bruge og egnet til arbejdsrum af enhver størrelse.

Det er ud fra den vision, at Polycom arbejder og skaber produkter og løsninger.

- I dag tager vi et stort skridt fremad for at nå vores vision om at frigøre kraften i folks samarbejde, siger Peter Leav, Polycom præsident og CEO, og fortæller, at de samtidig, med at de fejrer 25 års jubilæum, lancerer nogle helt unikke samarbejdsoplevelser, der er specielle, fordi de bringer folk i centrum for samarbejdet og sætter dem i stand til at fungere bedre, smartere og mere effektivt.

- Vi leverer fremtidens arbejdsplads i dag, siger Peter Leav.

Derfor er det vigtigt, at teknologien tilpasser sig og følger med medarbejdernes behov og forventninger.

- Folk arbejder forskelligt, og de arbejder fra forskellige steder. Ideelt set bør teknologien gøre det muligt for kunderne at forvandle ethvert sted til en mobil arbejdsplads. Men kun få løsninger på markedet i dag fokuserer på de workflow-relaterede problemer, der kommer med næste generations arbejdspladser, siger Ira M. Weinstein, senioranalytiker og partner i Wainhouse Research og fortsætter:

- Polycoms nye produkter udfordrer forestillingen om, at arbejdet kun finder sted i de traditionelle konferencelokaler. Løsningerne bringer i stedet samarbejdet til de steder, hvor kunderne ønsker at arbejde, herunder mindre mødelokaler og uformelle møderum.

De løsninger, som Polycom nu sender på markedet, bliver tilgængelige i slutningen af 2015 og starten af 2016 og har hvert sit fokusområde.

Til det hurtige møde

En stor del af alle videokonferencer og onlinemøder bliver stadig holdt i møderum, og RealPresence Trio er en hub, der er beregnet til at blive brugt netop i møderum. Polycom RealPresence Trio er en løsning til gruppesamarbejde, der forvandler den traditionelle trepunktskonferencetelefon til et tale-, indholdsdelings- og videosystem, der passer ind i alle samarbejdsmiljøer.

Systemet har direkte integration i brugerens kalender, og møder startes ved et enkelt tryk på en knap. Samtidig tillader systemet også, at der bliver tilsluttet smartphones og laptops, og Polycom lover os, at RealPresence Trio er en teknologi og et system, der er let at installere, og at de kan integreres med både Microsoft Lync, Skype for Business, Broadsoft og flere lignende Unified Communication miljøer.

Med samarbejdet i centrum

Forskning fra Polycom viser, at de traditionelle mødelokaler nok stadig er de mest foretrukne, så foretrækkes de fleksible samarbejdsmiljøer, når det handler om at skabe et mere åbent og effektivt samarbejde, og det er det segment, som Polycom håber på at ramme med deres RealPresence Centro.

Systemet er en samarbejdsløsning, der er specielt designet til at sætte folk i centrum for samarbejdet. RealPresence Centro er skabt med den instinktive menneskelige adfærd i tankerne, nemlig at få folk til at føle sig trygge ved at kommunikere og samarbejde i runde miljøer.

Systemet gør brug af Polycoms 360-graders lyd- og videoteknologi, der automatisk sporer den, der taler, mens den samtidig viser hele mødelokalet på samme skærm.

- Vi tror på at RealPresence Centro vil revolutionere den måde, folk arbejder sammen på, siger Gus Mommers, IT-direktør, NIAS Manager, NATO Communications and Information Agency, NCIA.

Stor løsning til små rum

Hvis nu din virksomhed ønsker et mere traditionelt videokonference-system, et som skal give en topmodel-løsning, men som samtidig skal kunne passe ind i et lille rum. Til den type løsninger lancerer Polycom nu deres RealPresence Debut, der er en løsning, der fokuserer på enkelthed og som samtidig gør det muligt at have visuelt samarbejde i mindre lokaler, men stadig bevarer den høje videokvalitet.

Løsningen er bygget til små og mellemstore virksomheder med begrænsede it-ressourcer. Polycom lover at løsningen er enkel at sætte op, og at brugergrænsefladen er designet med enkelthed for øje.

For miljøer med flere lokaliteter

En af de helt store løsninger hos Polycom er deres RealPresence Medialign, som er en løsning til flere driftsmiljøer. Det skulle give konsistente samarbejdsløsninger på tværs af virksomheden, uden at rummet skal ændres på nogen måde.

Polycom har samlet en række af deres bedste teknologier for at sikre den bedste talekvalitet, indholdsdeling og video. Det hele kan samles og installeres, uden det kræver værktøj af nogen art.

Når alt skal forbindes

Den forkromede løsning, som Polycom leverer i deres 25’ende år på markedet, er RealPresence Concierge, en virksomhedssoftware der forbinder din enhed med alle løsninger i hele Polycoms samarbejdsportefølje.

Denne teknologi giver brugerne mulighed for at dele indholdet fra deres enheder, og endda se indhold som deles fra en anden – forstørret på sin egen enhed. Brugerne kan også nemt oprette forbindelse til et opkald direkte fra deres kalender fra alle rum.