Når billedet taler

Når billedet taler

Philips introducerer nu en række kraftfulde Android baserede Smart-TV, alle med knivskarp 4K Ultra HD-kvalitet

Del artiklen på
En af nyhederne er at de nye topmodeller fra Philips, er de første med Spotify Connect, som forvandler dit Smart-TV til et naturligt link i hjemmets netværk.

Af de fire store nyheder er flagskibet 9809, som kommer til efteråret. Den bygger videre på den Philips introducerede kraftfulde Android platform, som ved siden af Philips eget Smart-TV udbud, åbner for en verden af indhold og muligheder fra Google Play Store.

Samtidig introduceres Onlive´s cloud gaming service som giver adgang til hundredevis af topspil uden spillekonsol.

Der er tilmed mulighed for at tilslutte en ekstern harddisk for at øge hukommelseskapaciteten som kræves ved flere spil.

I Philips 9809 findes den eksklusive Ultra HD Micro Dimming Premium og Bright Pro som kraftigt forbedrer kontrasten og detaljerne i billede.

Philips har i mange år været blandt de førende på billedkvaliteten, og har med 9809 taget endnu et skridt.

Den nye Perfect Pixel Ultra HD teknologi forbedrer billedkvaliteten fra alle niveauer og optimerer til Ultra HD.

Philips 9809 kommer i en 65” udgave og er designet med en ultra slank antracit metalramme og firesiddet Ambilight.

Lyden er også et kapitel for sig selv. Med 9809 leveres en trådløs subwoofer, elegant og slank lige til at gemme under sofaen.

9109 aspirerer til at blive en af de mest populære modeller af årets nyheder. Den har samme kraftfulde Androidplatform og indhold som topmodellen 9809, samt firesiddet Ambilight og en trådløs subwoofer som giver et forstærket lydbillede.

9109 giver en sikker og ekstraordinær billede oplevelse med Ultra HD panel og Philips Perfect Pixel HD teknologi som optimerer alle typer billedkvalitet til Ultra HD niveau.

8909C er markeds første Curved LED TV baseret på Android. Som de andre topmodeller bygger den på den kraftfulde Android platform som ved siden af Philips egen Smart-TV udbud, åbner for en verden af indhold fra Google Play Store.

Philips 8909C Curved, kommer i 55” udgave med tre-siddet Ambilight.

7909 er måske den mest interessante af alle nyheder. Med lanceringen af 7909 kan Philips tilbyde et Ultra HD TV i et af markedets mest populære segmenter, hvilket gør 7909 helt unik på marked.

Et TV med høj fokus på billedkvalitet og materialevalg som børstet alu og hel front i glas.

 

-hawin