Ny dansk fleksibel kommunikations-terminal

Ny dansk fleksibel kommunikations-terminal

Mens hele verden har øjnene rettet mod smartphones, har Global Voice Recording i Søborg udviklet en helt ny og anderledes mobil kommunikationsterminal

Global Voice Recording A/S har udviklet en meget elegante og alsidig kommunikations-terminal – Bella Talk 2.

Den ligner en stor Android telefon og kan faktisk også fungere som sådan. Målgruppen vil dog mere typisk bruge den i lukkede telefonnet – både på fastnet og mobilt

- De telefon terminaler, som anvendes i banker og andre finansielle virksomheder er typisk ret store og klodsede. Man har slet ikke tænkt i et pænt design og en høj brugervenlighed. Det er ellers en selvfølge for folk, når de køber mobiltelefon. Sådan bør det også være i forbindelse med deres vigtige redskab på arbejdet” siger adm. direktør Henrik Bang fra Global Voice Recording.

Fleksibilitet i højsædet

Bella Talk 2 består af to elementer – den bærbare del med et stort 5,5” display og en hurtig otte-kerne processor samt base-stationen med mikrofon, forstærker og højttaler af høj kvalitet. Vigtige samtaler skal lyde klart og tydeligt.

Ifølge Global Voice Recording kan Bella Talk 2 afløse både de traditionelle telefoner og særlige telefon-terminaler, som bl.a. børsmæglere må tumle med i dag.

Fremover kan brugerne nemlig tage terminalen med sig, som var det en mobiltelefon. De kan gå frit rundt i lokalet og bygningen eller tage Bella Talk 2 med i bilen, hjem eller på rejse.

Adgang kun med fingeraftryk

Bella Talk 2 er forsynet med en fingeraftryks-skanner. Den sørger for, at brugeren nemt og sikkert kan identificere sig fra den Bella Talk 2, han eller hun sidder med.

Telefon systemet ved straks, hvem brugeren er og flytter dennes profil hen på den anvendte terminal – uanset hvor man måtte befinde sig rent fysisk. Denne funktion kaldes for ”free seating."

Endelig passer Bella Talk 2 perfekt til gruppekald, video- og telekonferencer, hvor hver enkelt deltager identificerer sig og bliver registreret alene via sit fingeraftryk.

Prisen på Bella Talk 2 terminalen ligger på omkring 10.000 kroner ekskl. Moms.

-lb