Ny effektiv kommunikation på arbejdspladsen

Ny effektiv kommunikation på arbejdspladsen

Den danske producent af trådløse kommunikationsløsninger, Spectralink, har i dag lanceret en ny mobil enhed i WorkSmart-familien, der sætter nye standarder for effektiv kommunikation på arbejdspladsen

Del artiklen på

PIVOT:S er den seneste tilføjelse til PIVOT 87-serien af mobile enheder, der faciliterer opkald over Wi-Fi. Den nye elegante mobilenhed er, ligesom den originale PIVOT, baseret på industristandarden Android og certificeret til Google Mobile Services, der giver adgang til Google Cloud Messaging og andre services såsom Google Play og Google søgninger. Funktioner der alle kan lette arbejdsgange og øge produktiviteten på arbejdspladsen.

Analytiker: Mobilitet er nøglen til den effektive arbejdsplads

Analysefirmaet Ovum forventer, at brugen af mobile enheder på arbejdspladsen vil være en topprioritet for mange it-direktører i de kommende år. PIVOT:S, der er bygget specifikt til at opfylde arbejdspladsens behov og tilbyde virksomhederne et holdbart produkt, giver således både den fleksibilitet og funktionalitet, som de ansatte har brug for. Senioranalytiker hos Ovum, Richard Absalom, siger:

- Brugere inden for alle brancher kræver i højere grad adgang til avancerede mobile enheder og applikationer for at løse deres arbejdsopgaver. Virksomhedernes it-afdelinger har ofte svært ved at følge med den nye tendens. I en verden hvor en stor procentdel af de ansatte medbringer deres egne smartphones - uanset om arbejdsgiveren kan lide det eller ej – er det vigtigt at tage en proaktiv tilgang og identificere de processer, som kan optimeres gennem mobilitet og dermed udstyre medarbejderne med de værktøjer og applikationer, som er nødvendige for at performe.

Den nye PIVOT:S udvider Spectralinks produktportefølje af trådløse kommunikationsenheder i holdbar kvalitet med en brugervenlig grænseflade og mulighed for at tilføje applikationer. Hele PIVOT 87-serien har en formidabel brugervenlighed og et ergonomisk design, der gør de trådløse telefoner lette at anvende. Produkterne har en høj grad af sikkerhed, HD lydkvalitet, perfekt Voice over Wi-Fi (VoWi-Fi) roaming, lang holdbarhed, bred vifte af telefonisk support og trådløs lokalnetværkskompatibilitet.

- Spectralink fokuserer på at løse de udfordringer, som er forbundet med effektiv kommunikation på arbejdspladsen, siger Dan Mondor, CEO for Spectralink, og fortsætter:

- Oven på den succesfulde lancering af PIVOT sidste år, har vi fortsat med at investere i udviklingen af næste generation af mobile enheder. PIVOT:S er en elegant og kompetent enhed, der tilbyder vores partnere og kunder bedre muligheder for at give medarbejderne det rette værktøj til at øge effektiviteten og produktiviteten på arbejdspladsen.

PIVOT:S vil være i handlen fra juli 2015 i Nordamerika, Europa og Australien.

- lb