Polycom klar med voice-løsninger til Office 365 Cloud PBX

Polycom klar med voice-løsninger til Office 365 Cloud PBX

Polycoms portefølje af voice-løsninger til både kontoret og konferencer vil være den første til at understøtte og operere med Microsoft Office 365 Cloud PBX services

Del artiklen på

Polycom har mere end 40 løsninger til tale, indholdsdeling og video, som alle er integreret med Skype for Business/Microsoft Lync og er kvalificeret af Microsoft.

- Vores samarbejde med Polycom har givet vores kunder innovative løsninger, der har gjort det muligt at skabe den bedste kvalitet for samarbejdet mellem mennesker over hele verden, siger Giovanni Mezgec, General Manager for Applications and Services hos Microsoft.

- Polycoms løsninger, såsom Polycom VVX business media-telefon og Polycom RealPresence Trio, opererer allerede med Skype for Business og vil give forbedrede kontor- og konference-applikationer, der vil give vores kunder en uovertruffen brugeroplevelse med vores Office 365 Cloud PBX.

Polycoms VVX business telefoner er de første Open-SIP telefoner, der understøtter Office 365 Cloud PBX services, hvilket giver kunderne ekstrafunktioner så som touchscreen interface, intercom, gruppe-paging samt en delt linje.

Den nyligt lancerede Polycom RealPresence Trio er den første smart hub til gruppearbejde, der transformerer trepunkts-konferencetelefonem til en tale, indholdsdelings- og videoenhed, som kan indgå i et hvilket som helst gruppemiljø og giver alle virksomheder den bedste oplevelse i konferencerummet.

- Vi ser en banebrydende teknologisk transformation, som er medvirkende til, at den traditionelle PBX’er forsvinder mere og mere, siger Ashan Willy, Senior Vice President for Product Mangagement & Worldwide Systems Engineering hos Polycom og fortsætter:

- De nye cloud-baserede kommunikationsservices fra Microsoft har virkelig banet vejen for nytænkning, og Polycom er stolte over at deltage i denne rejse ved at udbyde den mest udbytterige og naturlige løsning i industrien, og som samtidig er af højeste kvalitet.

- lb