Cisco lancerer nyt virtuelt mødelokale

Cisco lancerer nyt virtuelt mødelokale

Ny app fra Cisco laver din smartphone og tablet om til et bærbart møderum

Del artiklen på
Cisco udvider sin portefølje af samarbejdsværktøjer, der skal forbedre samarbejdet i virksomheder og organisationer.


En vigtig del af dette er Project Squared, der er en cloud-baseret app, som omdanner smartphones, tablets og laptops til virtuelle mødelokaler, der kan bruges af medarbejdere og deres kunder på tværs af enheder og organisationer.


App'en samler video, telefoni, chat & presence og gruppemøder i én løsning, der opfylder medarbejdernes krav om samarbejde på tværs af tidszoner, enheder og projekter.


Ifølge en global undersøgelse fra Cisco mener ca. to ud af tre medarbejdere, at virksomheder med en fleksibel og mobil arbejdskultur har en konkurrencemæssig fordel i forhold til virksomheder, hvor medarbejdere er tvunget til at være på kontoret fra kl. 9 til 17 på hverdage.

"Med project squared indleder vi en ny æra, hvor virksomheder og organisationer af alle størrelser kan udnytte de mobile teknologier, de i forvejen har, så de bedre kan samarbejde når det passer dem, hvad enten de er på kontoret, i togkupeen eller sidder derhjemme," siger John Hauge Petersen, der er chef for Cisco Collaboration-løsninger i Danmark.


Project squared bygger på Ciscos collaboration-cloud, der sikrer end to end-kryptering af alt indhold, der deles i de forskellige projekter og virtuelle møderum.


Samtidig bliver alt materiale, som bruges i møderne, fx dokumenter, regneark, slides, fotos og beskeder gemt og delt med alle, der har adgang til møderummet. Løsningen fungerer via alle webbrowsere og kræver ikke adgang til en VPN-forbindelse.-mo