DS-Display skifter ejer
De lykkelige nye ejere af DS-Display Thomas Baggesen (tv) og Simon Kaas

DS-Display skifter ejer

Pr. 1. april 2014 har ledelsen i DS-Display gennemført sidste del af et management buy-out, så virksomheden nu er 100 % ejet af Adm. Direktør Simon Kaas og Salgsdirektør Thomas Baggesen

Del artiklen på
DS-Display har eksisteret siden 1991, har kontor og lager i Brøndby og beskæftiger 14 medarbejdere. Simon Kaas har været Adm. Direktør siden november 2003, og Thomas Baggesen startede som Salgsdirektør i juli 2005. Første del af dette management buy-out blev gennemført i 2012 og fuldføres nu pr. 1. april 2014. Sælger af virksomheden er ImageGroup Holding ApS.

”Efter henholdsvis 11 og 8 år i ledelsen for virksomheden virker det helt naturligt at tage næste skridt og gennemføre dette generationsskifte,” siger Simon Kaas og fortsætter, ”Vi har masser af spændende produkter i vores sortiment, et stærkt team af medarbejdere og rigtig mange dedikerede forhandlere, så vi ser lyst på fremtiden og er klar til at tage udfordringerne op”.

I sortimentet hos DS-Display findes produkter fra kendte producenter som bl.a. Hitachi, Epson, Panasonic, Optoma, Casio, Philips, LifeSize og AVer. Forretningskonceptet er nichedistribution, hvor DS-Display, i tæt samarbejde med forhandlerne i AV- og IT branchen, sælger innovative kommunikationsløsninger til alle typer virksomheder i Danmark.

”Vi har bevist, at vi har en berettigelse i markedet med et koncept, hvor vi tager aktivt del i salgsarbejdet sammen med forhandlerne. Vi tilpasser løbende og har f.eks. de seneste år investeret i at få et sortiment og de rigtige kompetencer inden for videokonference og UC løsninger. Vi har klaret os godt igennem en hård tid de seneste år med finanskrise og investeringsstop i mange danske virksomheder. Vi oplever en stigende interesse for netop vores type løsninger, og det er en udvikling, som vi glæder os til at være en del af”, siger Thomas Baggesen

”I hverdagen vil det være ’business as usual’. Vi vil være de samme personer i virksomheden og fortsætte det gode samarbejde med alle vores forhandlere. Men man kan dog nævne, at hvis det tidligere er blevet opfattet som en kanal konflikt, at vi har haft samme ejerskab som en af Danmarks største Pro-AV forhandlere, så er den udfordring nu endegyldigt banet af vejen, og vi glæder os til at opsøge de muligheder, der ligger i det”, slutter Simon Kaas.

-mo