DS-Display viser godt resultat i 2013/14
DS-Display er 100 % ejet af salgsdirektør Thomas Baggesen (tv.) og adm. direktør Simon Kaas.

DS-Display viser godt resultat i 2013/14

DS-Display A/S kommer ud med et flot resultat i deres årsregnskab 2013/14 –  den nye ledelses overtagelse af virksomheden har dermed allerede båret frugt

REGNSKAB - Vi har lavet et bedre resultat i år end sidste år, siger salgsdirektør i DS-Display A/S Thomas Baggesen, der sammen med adm. direktør Simon Kaas stod bag et management buy-out i perioden 2012 til 1. april 2014.

Det er således overvejende sandsynligt den nye ledelses fortjeneste, at regnskabet ser så positivt ud. Selskabet har i år præsteret et overskud efter skat på kr. 1.571.000, sammenlignet med kr. 1.288.000 i året 2012/13.

- Det er lykkedes os at trimme omkostningerne i DS-Display, så vi nu er styrket til at kunne begå os på det stærkt konkurrenceprægede marked, som vores produkter retter sig imod. DS-Display, der har hjemme i Brøndby, er aktive på tre produktområder, AV-udstyr, storformatprint og videokonferencer.

I sortimentet hos DS-Display findes produkter fra kendte producenter som bl.a. Hitachi, Epson, Panasonic, Optoma, Casio, Philips, LifeSize og AVer. Forretningskonceptet er nichedistribution, hvor DS-Display, i tæt samarbejde med forhandlerne i AV- og IT branchen, sælger innovative kommunikationsløsninger til alle typer virksomheder i Danmark.

Pr. 1. april 2014 har ledelsen i DS-Display gennemført sidste del af et management buy-out, så virksomheden nu er 100 % ejet af adm. direktør Simon Kaas og salgsdirektør Thomas Baggesen, der begge har været ca. 10 år i virksomheden. DS-Display har eksisteret siden 1991.

-jk