Få dit Skype-netværk med i videokonference-møderne

Med et enestående gennembrud for videokonference-industrien, er det nu blevet muligt at koble Skype-brugere direkte ind i et professionelt videokonferencemøde

Skype eller videokonference? Med et enestående gennembrud for videokonferenceindustrien, er det nu blevet muligt at koble Skype-brugere direkte ind i et professionelt videokonferencemøde. Skype-brugeren kan sende og modtage live-video, lyd og dele data på lige fod med de øvrige deltagere. Dermed kan virksomheder nu afholde professionelle videokonferencemøder med medarbejdere eller samarbejdspartnere, der ikke har professionelt udstyr. Det betyder, at brugerne fremover kan få det bedste fra de to verdener: Stabiliteten og funktionaliteten fra de traditionelle videokonferencesystemer og mobiliteten og fleksibiliteten fra Skype.

Det er produktet VCBridge fra AVer, der står bag den opsigtsvækkende nyhed. Det Skype-certificerede produkt har en unik evne til at bygge bro mellem H.323 formatet, der er standard for professionel videokonference og Skypes eget, lukkede format.

Med VCBridge, kan AVer HVC-seriens brugere nu - nemt og problemfrit og uden ekstra omkostninger - frit bringe en af Skypes mere end 663.000.000* brugere ind i et igangværende H.323 videoopkald, og dermed udnytte fleksibiliteten og den hastigt voksende klient-skare på Skype. Det betyder, at kunder og leverandører uden traditionelle videokonferencesystemer samt sælgere og andre mobile forretningsfolk nu kan deltage i videomøder med et øjebliks varsel via deres tablet, smartphone, bærbar computer eller anden Skype-kompatibel enhed – uanset hvor i verden de befinder sig.

”Vi hører ofte fra vores kunder, at deres samarbejdspartnere anvender Skype og derved ikke kan deltage i deres videokonference. VCBridge sikrer enkel og problemfri integration mellem videokonferencesystemer og Skype, dermed kan brugerne nyde stabiliteten og funktionaliteten fra de traditionelle videokonference-systemer sammen med mobiliteten og fleksibiliteten fra Skype. Ingen ekstra servere, ingen ekstra software, og ingen licensafgifter er påkrævet,” udtaler Thomas Baggesen, salgsdirektør hos DS-DISPLAY og fortsætter:

"VCBridge styrker AVer produktporteføljen betydeligt og er sammen med AVer HVC-serien ideel til små og mellemstore virksomheder, der vil i gang med professionel videokonference til en brøkdel af prisen for traditionelle løsninger."