Hold videomøde i skyen

Lifesize introducerer cloud løsning, der forbinder møderumssystemer, pc, mac, tablets, Android og iOS smartphones samt helt almindelige telefoner

Del artiklen på
Et cloud videosystem, der forbinder og inkluderer et møderumssystem, så der kan interageres på alle tænkelige platforme er seneste skud på stammen af cloudløsninger fra Lifesize.

Navnet er Lifesize Cloud – et videoabonnement, der gør det muligt for virksomhedens medarbejdere at deltage i personalemøder, salgsmøder, leverandørmøder og meget andet - uanset hvor i verdenen de befinder sig.

Abonnement, som man kender det fra mobilten

Lifesize Cloud er en fuldt hosted og administreret tjeneste til professionel videokonference.

Det er simpelt og nemt at bruge og du binder dig kun for 12 måneder af gangen. De fleksible abonnementstyper giver plads til, at virksomheden kan vokse.

Start i det små og byg på efter behov. Man kan altid udvide med flere abonnementer. Nemmere og mere omkostningseffektivt bliver det vist ikke.

Det har aldrig været nemmere at ringe op

Du kommer nemt i forbindelse med dine kontakter. Klik på et navn i kontaktbiblioteket eller lav et opkald direkte fra en mødeindkaldelse i din Outlook kalender – så er der forbindelse.

Ønsker man en tredje person med i mødet, klikker man blot på personens navn i kontaktbiblioteket, så er han med.

Kaldet overføres automatisk til et Multipoint kald, uden at du skal gøre mere. Det kaldes kald eskalering. Status (presence) er ligeledes en smart funktion som Lifesize Cloud understøtter. Her kan man se, om en person er tilstede, optaget eller ledig.

Inviter en gæst, eller to, eller tre….
Skal man holde videomøde med personer, der ikke har videokonference, sender man blot en mail med et link til de ønskede personer. Så er de inviteret, og man kan holde videomødet i bedste kvalitet. Det er muligt at invitere op til 24 gæster til at deltage i videomødet.

Multipoint – virtuelt møderum med plads til 25 deltagere
Når man er flere end to deltagere i en konference, skal man bruge et Multipoint.

Med Lifesize Cloud er det nemt at lave sit eget virtuelle møderum. Ja, faktisk så nemt, at der ikke er behov for hjælp fra IT-afdelingen.

Et møderum kan have op til 25 deltagere, hvilket langt overstiger de flestes behov. Schedulering af møder fra Multipoint er også muligt, hvilket betyder, at man kan få Multipoint til at ringe til samtlige mødedeltagere på et givent tidspunkt.

Sikkerheden står øverst på dagsordenen i de fleste virksomheder, og netop derfor inkluderer Lifesize Cloud business-class sikkerhed og datakryptering.

Man kan derfor roligt dele den seneste årsrapport eller andet fortroligt materiale under videomødet. Alle kald ind og ud af virksomheden håndteres korrekt via Lifesize Cloud egen Firewall/NAT traversering

Perfekt match

Kombinerer man Lifesize Cloud med et videosystem til møderum, fx Lifesize Icon, får man det perfekte match og den ultimative kombination af enkelhed og fremragende video.

Lifesize Cloud er forudinstalleret på alle Lifesize Icon videosystemer, og endnu bedre, alle enheder, herunder den bærbare pc, tablet og smartphone, vil automatisk opdatere, så man altid er sikker på at have de nyeste funktioner.

Lifesize Cloud gør det muligt at oprette forbindelse på alle de måder, man har brug for.

Skriver man eksempelvis til en ekstern kollega, for at få svar på et spørgsmål. Kan man hurtigt ændre dialogen til et videoopkald, så man kan gå i dybden med problemet.

Finder man under vejs ud af, at flere personer skal med i dialogen, for at træffe den nødvendige beslutning, tilføjer man dem blot til videoopkaldet ved at klikke på deres navne i kontaktbiblioteket. Så er de med.

Med Lifesize kan du gøre det hele, med øjeblikkelig virkning og uden problemer.

- hawin

DS-DISPLAY A/S er dansk distributør af Lifesize videokonferenceprodukter, heriblandt Lifesize Cloud og Lifesize Icon. Kontakt DS-DISPLAY for 14 dages gratis prøveversion af Lifesize Cloud eller information om nærmeste forhandler. www.ds-display.dk