Interoute lancerer videokonferencer på mobilen

Ny er Lync-brugere i stand til at foretage video- og voice-samtaler til mobiltelefoner, tablets og fuldt udstyrede videokonferencelokaler.

Ved at integrere Hosted Lync fra Interoute i sin Video as a Service Cloud har alle Lync-brugere mulighed for at deltage i og være vært for videokonferencer med en hvilken som helst intern eller ekstern enhed - lige fra mobiltelefoner og tablets til fysisk baserede og fuldt udstyrede videokonferencelokaler, uanset netforbindelse.

Interoute har også inkluderet sin Microsoft Certified SIP trunkeringskapacitet, der muliggør Hosted Lync service med fuld PSTN og mobil termination samt direkte indgående opkald i mere end 50 lande.

- I dagens on-demand verden skal kommunikationen foregå problemfrit på tværs af enheder og i forskellige former, hvad enten det er telefoni, video, IM eller en anden kanal. Behovet for at have ekstrem fleksibel kommunikation inden for rækkevidde er en nødvendighed, ikke blot en 'nice to have'.

Lanceringen af Interoutes Hosted Lync service er en spændende del af denne udvikling, der muliggør en mere interaktiv arbejdsstyrke, mens det samtidig reducerer virksomheders udfordringer forbundet med at implementere og administrere ny teknologi, siger Jesper Aagaard, landechef for Interoute Danmark.

Tjenesten kan være køreklar på få dage
Interoute Hosted Lync er en Unified Communications as a Service (UCaaS) løsning, der er hosted på Interoutes Virtual Datacenter (VDC) platform som et særskilt produkt. Tjenesten kan være oppe og køre i løbet af få dage, hvilket skærer mere end seks måneder af den typiske indkøring af den slags projekter.

Produktet udbydes til en fast månedlig pris per kunde og eliminerer behovet for virksomheder til selv at investere værdifulde ressourcer i at designe, indkøbe og administrere en sådan løsning. En unik egenskab ved denne tjeneste er, at det kommer med integration til Interoute Video Cloud, hvilket gør alle Hosted Lync-klienter i stand til at deltage i og initiere videokonferencer med andre interne og eksterne brugerflader, uanset om disse enheder bruger IP, ISDN eller anden form for netforbindelse.Stigende behov for fleksibel kommunikation

Efterhånden som virksomheder tager livtag med den stadigt stigende mobile arbejdsstyrke og de seneste tendenser, såsom BYOD (Gartner forudsiger, at i 2016 vil to tredjedele af arbejdsstyrken have en smartphone eller en tablet), vil behovet for, at it-afdelinger udstyrer medarbejdere med muligheden for og fleksibilitet til at kommunikere, uanset hvor de befinder sig, og uanset hvilken enhed de bruger, vokse sig stadig større.

Interoute var den første europæiske tjenesteudbyder til at blive certificeret af Microsoft til Lync Server 2010 SIP trunkering. Denne service øger medarbejderproduktivitet og administrerer mere end én milliard samtaleminutter om måneden. Derudover er Interoute en af Europas største udbydere af videokonferencer.\r\n

-mo