Klar med Smart Video

Klar med Smart Video

LifeSize, en division af Logitech, har netop lanceret deres nye LifeSize Icon videokonference serie, et nydesignet videosystem

Serien er kulminationen på mange års forskning i kommunikations-relateret brugeradfærd og introducerer brugeren til en ny, forenklet oplevelse, designet til at gøre videokommunikation så enkel og intuitiv at alle kan være med – stort set uden træning.

Markedet for videokonference er inde i en rivende udvikling og i takt med at teknologier inden for mobil, cloud og virtualisering udvikles, ændres der fundamentalt på den måde, hvorpå videokommunikation fungerer.

Da de populære smartphones kom på markedet, ændrede vi drastisk måden hvorpå, vi bruger vores mobiltelefon, og på samme måde håber LifeSize, med 'smart video' at kunne ændre vores oplevelse med videokommunikation.

LifeSize Icon seriens smart video fjerner alle de komplicerede processer, vi kender fra videokommunikation i dag, så brugere, der tidligere har fundet det dyrt og besværligt med ​​traditionel videokonference, nu kan kommunikere mere smart og effektivt og fokusere på det, der betyder mest - deres forretning.

- At foretage ​​et videoopkald bør ikke betyde, at man skal trykke sig igennem en masse taster, sætte sig ind i og forstå en kompliceret fjernbetjening og navigere gennem en faretruende brugerflade, udtaler Colin Buechler, administrerende direktør hos LifeSize.

Det er disse barrierer, sammen med høje omkostninger og en tung byrde for IT-afdelingerne, der indtil nu har afskrækket virksomhederne fra for alvor at tage videokommunikation til sig.

- Med Icon serien giver LifeSize nyt liv til videokonferencebranchen og leverer hvad branchen har hungret efter siden dens spæde start: en stærk forenklet brugeroplevelse - uden kompliceret teknologi. Det er smart video, siger Colin Buechler-

- LifeSize Icon seriens brugerflade og menu struktur er helt anderledes i forhold til, hvad jeg tidligere har set på videokonferencesystemer, udtaler Robert Arnold, System Manager for Unified Communication and Collaboration hos det verdensomspændende firma Frost & Sullivan.

Som han forklarer, giver det smarte, ikon-styrede design, rigtig god mening, når man vil have den optimale brugeroplevelse. Jeg er ganske sikker på, at der er et enormt marked for denne videoløsning, især når man ser på den attraktive pris.

LifeSize Icon serien udvisker linjerne mellem endpoint og infrastruktur og sikrer en komplet brugeroplevelse. Serien er tæt integreret med LifeSize UVC Platform og dens applikationer - herunder streaming og optagelse, firewall traversal, flerparts videoopkald og drift af systemet.

Integrationen sikrer fuld fleksibilitet og gør det muligt at udvide og skalere virksomhedens videoløsning, efterhånden som behovet vokser. Virksomheden betaler således kun for det aktuelle behov og kan sidenhen tilkøbe licens til de øvrige applikationer.

- Hos DS-DISPLAY i Brøndby har vi netop installeret det første Icon videokonferencesystem, og vi glæder os til at vise vores forhandlere og deres kunder, hvor simpelt og intuitivt videokonference kan være, supplerer adm. direktør Simon Kaas, fra DS-DISPLAY. 

LifeSize Icon serien leverer smart video gennem:

• Forenklet navigation i kontakter: Søg lynhurtigt i menuen kontakter og kald op på få sekunder

• Planlægningsmuligheder: Se hele kalenderen og book et møde direkte fra videosystemet

• Streaming og optagelse: Brugeren kan streame og optage med et tryk på en enkelt knap

• Flerpartsopkald: Problemfri integration til ad-hoc og planlagte flerpartsopkald. Tryk på én knap for at ringe op til alle mødedeltagere

• Firewall/NAT: Optimal sikkerhed ved Full HD videoopkald inden for og på tværs af netværk

• Præsentation: Intuitiv datadeling op til 1080p og brugerdefinerede layoutindstillinger

• HD-videokvalitet: Op til 1080p60

• Fleksible opgraderinger: Herunder antal skærme, kameratype og opløsning

-hawin