Lifesize gør videokonferencer let for alle virksomhedsstørrelser

Lifesize gør videokonferencer let for alle virksomhedsstørrelser

Unified Communications-programmer har ændret vores måde at kommunikerer med hinanden på og efterspørgslen på professionelle videoløsninger med ekstra god billed- og lydkvalitet er stigende

Del artiklen på

Lifesize, der er specialist i kommunikationsteknologi og en division af Logitech, introducerer nu to nye videoløsninger: Lifesize Icon 400 og Lifesize Icon Flex. Begge løsninger indgår i den populære Icon-serie og er ideelle til samarbejde i mindre teams på tværs af enheder, programmer og/eller browsere.

Craig Malloy, grundlægger og CEO hos Lifesize, siger:

"Vores kunder fortæller, at de vil have videokonference, der virker hver gang; ingen besvær eller kompleksitet, ingen langvarige installationer og behov for it-support. De bruger video på deres telefoner og ønsker samme simple løsninger på kontoret”.

Med baggrund i kundernes ønske, har Lifesize udviklet de to nye produkter. Lifesize Icon 400 er skabt til brug i små gruppe- og mødelokaler. Videoløsningen er let at installere og bruge, med en klar og intuitiv brugerflade, så brugeren nemt kan planlægge, igangsætte og styre et videoopkald. Parer du Icon 400 med Lifesize Cloud, får du en skalerbar løsning, der kan håndtere gruppeopkald på op til 25 deltagere. Denne HD-videoløsning kan også prale af ekstra sikkerhedsfunktioner så som firewall/NAT traversal og automatiske opdateringer via skyen.

Lifesize Icon Flex er skabt til virksomheder, der i forvejen benytter programmer som Skype, Microsoft Lync, Google Hangout, Cisco Jabber eller Lifesize eget Lifesize Cloud – men ønsker en bedre og mere professionel videokvalitet. Du tilslutter blot din PC eller MAC til Icon Flex via USB, og så kan du forvandle et gennemsnitligt videoopkald til en langt mere overlegen oplevelse med fantastisk video- og lydkvalitet.

Hos DS-DISPLAY, der er dansk distributør af Lifesize siger Salgsdirektør Thomas Baggesen:

"Lifesize leverer kommunikationsløsninger til alle behov - uanset om virksomheder er på udkig efter en simpel endpoint-løsning eller en komplet virksomhedsløsning, der kan benyttes af alle virksomhedens medarbejdere. Lifesize har det hele og vi hjælper gerne med at afdække behovet. Måske er der mere brug for en videoløsning, der kan forbedre Skype- eller Lync-oplevelser eller en mobil løsning, der kan bruges på alle virksomhedernes enheder og uanset hvor medarbejderne er.

- lb