Skype leverer videoopkald til PlayStationVita

Skype, der nu kan downloades via PlayStation®Network,gør for første gang videoopkald tilgængelige på PlayStation

Skype har netop annocneret, at videoopkald via Skype nu bliver tilgængelige på det håndholdte PlayStation Vita-underholdningssystem (PS Vita).

Skypes videoopkald bliver dermed for første gang tilgængeligt på et mobilt spillesystem. PS Vita-systemet, der blev lanceret tidligt i 2012, tilbyder video- og stemmeopkald til både Wi-Fi og 3G-modeller.

Brugere af PS Vita-systemet kan downloade applikationen uden ekstra omkostninger fra kategorien ”Social” i PlayStation®Store i dag i alle PAL-områder.

- Vores brugere sætter pris på at have adgang til Skype, hvor og hvornår de vil. Med lanceringen af Skype til PS Vita kommer vi et skridt nærmere vores mål om at gøre videoopkald med Skype tilgængeligt på alle platforme over hele verden.

- Og samtidig opfylder vi et behov for eksisterende PlayStation-brugere ved at tilbyde videoopkald på et spilsystem, fortæller Manrique Brenes, Senior Director for Emerging Opportunities hos Skype.

Skype på PS Vita-systemet kører i ”baggrundstilstand” for brugerne, mens de spiller eller bruger andre applikationer. Brugerne har også mulighed for at sætte et spil på pause, foretage et opkald og derefter vende tilbage til spillet.

Ydermere har PS Vita-systemet både frontkamera og bagsidekamera, som brugerne kan skifte imellem under et Skype-opkald. Det er en stor fordel aldrig at misse et opkald, når du spiller eller bruger en anden applikation.

PS Vita-systemet kan både fås i en model med Wi-Fi og med Wi-Fi og 3G. Systemet er også udstyret med en fem tommer OLED-skærm (berøringsskærm), bagside-touchpad, to analoge pinde, to kameraer og indbygget mikrofon.

- hawin