Videokonferencer hjælper diabetikere

Videokonferencer skal gøre rådgivning og kontrol lettere for diabetikere. Jabra er med i et pilotprojekt

Jabra, der nok er mest kendt for at producere højkvalitets-headset, har sammen med andre virksomheder leveret udstyr til et nyt projekt, der gør det muligt for 82 diabetikere at indberette vægt, blodsukker og blodtryk elektronisk samt få rådgivning og gå til kontrol hos det sundhedsfaglige personale i kommunen via lyd- og videokonference.

Den nye teknologi indgår i et projekt hvor kommunen afprøver teknologi til at levere sundhedsydelser på nye måder og giver en lettere hverdag for diabetespatienterne.

- Vi er med i projektet, fordi vi gerne vil være med til at vise, at alle vinder, når man bruger teknologi rigtigt. I det her tilfælde har vi 82 diabetespatienter, der afprøver ny teknologi som bl.a. skal overflødiggøre at de skal møde op på ambulatorier og til konsultationer forskellige steder, siger Søren Schønnemann, nordisk administrerende direktør hos Jabra.

Jabra vil levere speakerphones af modellen Jabra SPEAK 410 til de 82 patienter i projektet.

Grundlaget for valget af Jabra SPEAK 410 er den klare og at den er nem at installere og bruge.

De kraftige højttalere og den indbyggede mikrofon giver en 360 grader dækning, hvilket gør, at al lyd kan høres og blive hørt tydeligt. Digital Signal Processing giver en krystalklar lyd.

Jabra Det kompakte design og rejseetuiet gør den nem at medbringe og plug-n-play funktionalitet sikrer hurtig opsætning.

-hawin