Adobe og Microsoft udvider strategisk partnerskab om e-signatur og samarbejde i skyen

Adobe og Microsoft udvider strategisk partnerskab om e-signatur og samarbejde i skyen

Adobe Sign bliver Microsofts foretrukne e-signaturløsning, og Microsoft Teams bliver det foretrukne samarbejdsværktøj i Adobe Creative Cloud, Document Cloud og Experience Cloud

Adobe og Microsoft har for nylig lanceret deres første fælles løsninger, der skal hjælpe enterprise-virksomheder med at transformere deres kundeoplevelse med Adobe Experience Cloud, Microsoft Azure og Microsoft Dynamics. Nu udvides det strategiske partnerskab yderligere for at øge produktiviteten og understøtte mere effektive forretningsprocesser.

Adobe Sign bliver Microsofts foretrukne e-signaturløsning

Nyheden indebærer, at Adobe Sign fra i dag er Microsofts foretrukne e-signaturløsning på tværs af Microsofts portefølje – inkl. de 100 millioner månedlige kommercielle brugere af Microsoft Office 365. Derudover bliver Microsoft Teams, det nye chatbaserede arbejdsrum i Microsoft Office 365, det foretrukne samarbejdsværktøj i Adobe Creative Cloud, Document Cloud og Experience Cloud. Adobe gør desuden Microsoft Azure til sin foretrukne cloud-platform for Adobe Sign.

"Adobe og Microsoft arbejder sammen for at redefinere, hvordan den moderne virksomhedsoplevelse ser ud, med samarbejde, data og intelligens i kernen. Sammen vil vi udvikle integrerede cloud-services med best-in-class-løsninger som Adobe Sign og Office 365, der hjælper virksomheder med deres digitale transformation, samtidig med at de skaber gode oplevelser for deres kunder," siger Abhay Parasnis, CTO i Adobe i en pressemeddelelse.

"Sammen med Adobe forpligter vi os til at opfostre kreativitet og teamwork-kultur hos vores fælles kunder, så de kan frigøre mulighederne på arbejdspladsen, som er under hastig forandring. Vi er meget begejstrede for, at vores samarbejde med Adobe nu har udviklet sig til at dække over vores tre clouds, Microsoft Azure, Office 365 og Dynamics 365, så vi kan give vores kunder de nødvendige effektive integrationer for at kunne navigere i den digitale transformation," siger Peggy Johnson, ‎executive vice president of business development, ‎Microsoft i pressemeddelelsen.

Partnerskab skal forbedre samarbejde i virksomheder

Adobe og Microsoft vil med sit partnerskab sikre, at både enkeltpersoner og teams kan arbejde effektivt sammen og kommunikere og træffe beslutninger på tværs af enheder. Planen er at fortsætte samarbejdet om AI, analytics og intelligent dokumentautomatisering, for at forbedre produktiviteten endnu mere.

De første integrationer forventes tilgængelige for kunderne i de kommende uger. De indebærer:

  • Integration mellem Microsoft Office 365 og Adobe Sign giver hurtig og sikker underskrivning på tværs af Office 365, inkl. Microsoft Word, PowerPoint og Outlook, så det at underskrive dokumenter elektronisk på forskellige enheder kan blive standard.
  • Integration mellem Adobe Creative Cloud og Adobe Stock og Microsoft Teams giver Adobes kreative kunder adgang til et samarbejdsværktøj i verdensklasse, der gør det hurtigere at give kreativ feedback, foretage iterationer og træffe beslutninger. Integrationen med Microsoft Teams vil i fremtiden blive udvidet til også at omfatte Adobe Experience Cloud.
  • Integration mellem Adobe Sign og Microsoft Teams accelererer elektronisk kontraktindgåelse, godkendelse og signaturprocesser på tværs af teams. Adobe Sign-appen i Microsoft Teams har en fane, så man kan sende dokumenter til signatur, og en bot, så teammedlemmer kan styre og tracke dokumenter.
  • Integration mellem Adobe Sign og Microsoft Flow giver brugerne mulighed for at lave end-to-end digitale workflows ved at tilføje Adobe Sign til enhver Microsoft Flow-proces. I de kommende måneder kan virksomheder drage fordel af Flow-integrationen med andre Microsoft-apps som fx SharePoint, Dynamics og OneDrive.

Tilgængelighed

Adobe Sign til Microsoft Dynamics og Microsoft SharePoint er allerede tilgængelig. Nye Adobe Sign-integrationer til Microsoft Teams, Microsoft Flow, Microsoft Word, Microsoft PowerPoint og Microsoft Outlook forventes tilgængelige i de kommende uger. Adobe Creative Cloud-integrationen med Microsoft Teams forventes også at blive tilgængelig i de kommende uger, og integrationer med Experience Cloud vil følge.

- lb