Citrix og Google gør løsninger i skyen endnu mere sikre

Citrix og Google gør løsninger i skyen endnu mere sikre

Behovet for bedre it-sikkerhed i skyen vokser markant og Citrix og Google intensiverer deres eksisterende samarbejde for at gøre deres løsninger i skyen endnu mere sikre

De fleste virksomheder er i stigende grad afhængige af evnen til at optimere og beskytte forretningskritisk information i forhold til brugere, samarbejdspartnere og enheder. For at imødekomme denne efterspørgsmål udvider Citrix og Google samarbejdet for at kunne tilbyde virksomhederne endnu mere sikre cloud-løsninger.

Samarbejdet betyder, at kunderne vil kunne bruge Citrix Cloud til at levere og administrere sikre digitale arbejdspladser – herunder Citrix Workspace Service – på en Google Cloud Platform.

- Vi udvider et allerede velfungerende samarbejde med Citrix, som giver virksomheder mulighed for at administrere it-tjenester på Googles Cloud Platform gennem Citrix’ Cloud-serviceydelser. Det vil gøre det mere sikkert at arbejde i skyen. I Google Cloud arbejder vi hele tiden på at forny og udvikle os. Det betyder, at kunderne nu endnu mere sikkert kan hente arbejdsopgaver ned fra skyen, og her spiller Citrix en vigtig rolle, siger Nan Boden, Vice President for alliancer hos Google.

Samarbejdet giver virksomheder – af alle størrelser og på tværs af alle brancher i verden – mulighed for at benytte Cloud Transformation, hvilket giver medarbejderne en endnu mere sikker cloud-løsning.

- lb