Europas største cloud-udbyder udvider i Asien

Europas største cloud-udbyder udvider i Asien

Interoute, der ejer og forvalter et af Europas største netværk og en global cloud services platform, åbner en ny PoP (Point-of-presence) i Sydney, Australien som et led i en større strategisk beslutning

Det nye PoP kommer til at hoste det 18. Interoute Virtual Data Center (VDC) på globalt plan og bliver samtidig cloud-leverandørens tredje i Asien.

Interoutes kunder har i lang tid efterspurgt en udvidet global cloud-løsning i Asien, og det nye PoP udvider rækkevidden på Interoutes nye Edge SD-WAN-løsning. Det nye site giver bedre forbindelse til selskabets øvrige tjenester samt platformen i regionen. Det vil også være knudepunkt for Interoutes netværk i Singapore og Hong Kong.

"Sydney er en global by, og danske virksomheder, der ekspanderer i området, kræver bedre lokal forbindelse og datakapacitet for at understøtte deres vækst. Åbningen af vores nye PoP og generelle udvidelse i Asien er et vigtigt skridt for at sikre erhvervslivet i dette område med hurtigere, mere pålidelig og sikker adgang til skyen og it-løsninger," siger Jesper Aagaard, der er nordisk chef hos Interoute.

- lb