SAP vil transformere danske virksomheder med nyt digitalt eksperimentarium i København

SAP har lige åbnet SAP Experience Center i København, der er en form for digitalt eksperimentarium, der med interaktive rum og konkrete eksempler viser, hvordan ny teknologi kan muliggøre virksomheders digitale transformation

I dag åbner SAP Experience Center i København. Centeret er et digitalt eksperimentarium, der på sigt vil have over 70 konkrete eksempler på digital transformation fra virksomheder på tværs af brancher.

Mlet er at inspirere danske og nordiske virksomheder, beslutningstagere og organisationer ved at give dem et helt nyt perspektiv p deres digitale potentiale. Det vil ske ved at tilbyde de værktøjer, metoder og prototyper, der er nødvendige for at gennemføre en digital transformation.

"Vores ml er at inspirere alle, der besøger vores Experience Center. Det er et sted, hvor virksomheder og organisationer kan mødes og innovere deres forretning ved at kombinere data, design og digitale forretningsmodeller. Centeret er fyldt med metoder og værktøjer til at hjælpe bde CXO'er, ledere og bestyrelsesmedlemmer samt politikere og andre beslutningstagere med at realisere deres digitale potentiale," forklarer Jesper Schleimann, CTO, SAP Nordic.

Samarbejde er nøglen til digital transformation

Centeret er det første af sin slags i Norden og er støttet af Apple, Hewlett Packard Enterprise og Intel i en erkendelse af, at samarbejde og bne platforme er afgørende faktorer, hvis man vil overleve i den digitale økonomi.

Carsten Nielsen, adm. direktør, Hewlett Packard Enterprise Danmark, udtaler:

"Samarbejde er en nødvendighed i den digitale økonomi. Det er grunden til, at vi har samarbejdet med SAP om at bygge dette center, der fremmer og accelererer digital transformation, s nordiske virksomheder kan indtage digitale førerpositioner."

SAP Experience Center vil være frit tilgængeligt for nordiske virksomheder og organisationer. Centeret vil p sigt tilbyde mere end 70 forskellige digitale oplevelser, bl.a. en togkupe fra DSB, der kan illustrere nye arbejdsformer, og en demonstration af fremtidens butik, hvor man kan mlrette produkter og tjenester til sig selv. Der er ogs et interaktivt bestyrelseslokale, et design thinking-rum, et "maker space", der er et værksted med 3D-printer, samt demoer af den nyeste teknologi.

- lb