Scannings-app omdanner krøllede kvitteringer til glatte PDF’er

Scannings-app omdanner krøllede kvitteringer til glatte PDF’er

Adobe har lige lanceret Adobe Scan, en gratis scannings-app til smartphones og tablets, der kan omdanne fotos af stort set hvad som helst til redigérbare PDF’er

Adobe opruster Document Cloud med en række nye opdateringer og løsninger. Den største nyhed er lanceringen af Adobe Scan, der er en ny gratis app, der gør smartphonen eller tabletten til et effektivt scanningsværktøj for alle, uanset hvor de er henne.

Adobe Scan gør det muligt at tage billeder af fx kvitteringer, papirer, visitkort eller noter på et whiteboard og omdanne billederne til krystalklare og redigerbare PDF’er. Med Optical Character Recognition (OCR) kan brugerne nemt konvertere billeder af tekst til digital tekst.

- I dag skal medarbejdere kunne tilgå vigtige dokumenter, uanset hvor de er i verden.  Vi er glade for at kunne løfte sløret for Adobe Scan, der er et godt eksempel på, hvordan smartphone-brugere er gået fra at kunne se indhold til at kunne skabe indhold, forklarer Jes Schyum, der er nordisk kommunikationschef i Adobe.

Adobe Scan bruger Adobe Sensei-tjenesterne, der bygger på kunstig intelligens og machine learning. Det betyder, at appen automatisk tilpasser perspektiver, gør tekst tydelig og fjerner uønskede skygger. Den færdige PDF kan uploades i Adobe Document Cloud og hentes ned hvor som helst og når som helst.

Nye muligheder i Adobe Sign

I dag bliver Adobe Sign opdateret med en række funktioner, herunder:

  • Alle browsers og enheder: Cloud-baserede digitale signaturer er nu tilgængelige i hvilken som helst browser og på alle enheder.
  • Signaturer med sms: Nu kan man nemt lave en digital signatur, selvom ens PC ikke understøtter touch screen. Ved at sende en sms til sin mobile enhed kan underskriften hurtigt laves dér og med et klik automatisk blive uploadet til dokumentet på ens desktop.
  • E-mail-skabeloner: Nye skabeloner gør det nemt og effektivt at anmode om og godkende underskrifter via e-mail.
  • Forretningsstempel: Nu kan man også tilføje et visuelt stempel i dokumenterne, fx et ”modtaget”-stempel eller et virksomhedssegl.

Underskriv via Microsoft SharePoint

Globale virksomheder som Deloitte, Diners Club, Mastercard og The Royal Bank of Scotland anvender Adobe Document Cloud og Adobe Sign til at tackle deres digitale transformation. Adobe tilbyder allerede integrationer med virksomheder som fx Box, Microsoft, Salesforce og Workday.

Blandt de nye, udvidede integrationsmuligheder er fx Microsoft SharePoint Online, der gør det muligt for medarbejdere, leverandører og nye ansatte at underskrive digitalt fra alle enheder og følge godkendelsesprocedurerne via SharePoint. Derudover er der opdaterede integrationer med Service Now, SAP SuccessFactors, Aptuss for Microsoft Dynamics og Salesforce.

- lb