Dansk cloud udbyder sikrer driften

Dansk cloud udbyder sikrer driften

Den danske hostingvirksomhed, Rackhosting, har gennem 20 år leveret hurtige og sikre platforme til virksomheders websites og webapplikationer

Sponsoreret indhold

Når du som virksomhed sender dine data ud til en ekstern partner, så er det væsentligt, at løsningen både er sikker, stabil og ikke mindst drevet af en erfaren og kompetent hostingpartner.

Danske Rackhosting er specialister i platformen CloudCore™ ENTERPRISE, og driftsoptimering af de fleste CMS systemer som Joomla, Wordpress, Drupal, Plone, Sitecore, Typo3 & Umbraco, men det er kunden, der er IT-specialisten, og dermed har de adgang til at oprette, nedlægge og konfigurere deres servere, som det passer bedst til deres behov, på en platform, der ikke har oplevet nedbrud eller performance problemer de sidste seks år.

Holder øje med kundernes CMS-applikationer

For at levere den bedst mulige stabilitet, ydelse og service overvåger Rackhosting løbende kundernes servere og applikationer og kan lynhurtigt rådgive kunderne og sikre den bedst mulige drift.

- Samtidig har vi en række egenudviklede løsninger, der konstant holder øje med, om vores kunders CMS-applikationer mangler opdateringer eller har mistænkelig eller unormal aktivitet og dermed kan være i fare. Det er normalt kundernes eget ansvar, men vi har kompetencerne til det og ønsker at give kunderne den bedst mulige sikkerhed og en oplevelse af en proaktiv hostingpartner, forklarer Martin Helms, CEO og stifter af Rackhosting.

Tror på lange forhold

Rackhosting tror på lange forhold med sine kunder og går ikke så højt op i, hvad der står på regningen. Det handler først og fremmest om sikre, at kunden er tilfreds og føler sig godt behandlet. Det er nok en af grundene til, at man stadig kan tælle kunder helt tilbage fra virksomheden blev grundlagt for 20 år siden.

- Det er væsentligt for os at sikre vores kunders drift, så vi svarer altid vores kunder, når de har behov, og vi smider gerne, hvad vi har i hænderne for at hjælpe en kunde i nød, pointerer Martin Helms.

Backup på alle løsninger

Det er dog ikke kun ydelse og sikkerhed mod hacking, der bliver vægtet højt hos Rackhosting. Også datasikkerhed er væsentlig, og derfor tages der backup hvert 15. minut af alle data, og det er ikke noget kunder hos Rackhosting skal vælge til.

- Hos os følger backup med i alle vores løsninger. Det er kun, hvis vores kunder aktivt fravælger backup, at vi ikke tager backup. På den måde sikrer vi, at vores kunder ikke glemmer at tage backup af deres data, siger Martin Helms.

Skulle katastrofen så indtræffe, så behøver kunderne ikke være bekymrede, for det tager i gennemsnit mellem to og fem minutter at genskabe en gennemsnitlig server på 100GB, fra anmodning til den er startet op igen.

 

Om Rackhosting

Rackhosting er 100 % danskejet, og kontorer såvel som servere er placeret i Danmark.

Firmaet har mere end 20 år på bagen og har gennem de sidste 6 år haft en 100 % oppetid på både datacenter, infrastruktur og CloudCore™-platformen.

Rackhosting er stiftet af Martin Helms i 1998 og fungerer stadig som selskabets daglige leder.

Kontakt:

Rackhosting ApS

Hørskætten 6c, 2630 Taastrup

Tlf: +45 70 22 33 04

info@rackhosting.com

www.rackhosting.com