GTT udvider SD-WAN-porteføljen

GTT udvider SD-WAN-porteføljen

GTT Communications, Inc. har udvidet deres SD-WAN service ved at tilføje Fortinet Secure SD-WAN som en teknologisk mulighed. GTT leverer Fortinet Secure SD-WAN som en administreret service og understøtter enhver sidste mil-adgangsløsning for at imødekomme specifikke kundekrav om avanceret sikkerhed, applikationsydelse og omkostningseffektivitet

GTT SD-WAN, der benytter Fortinet teknologi, inkluderer integreret næste-generations firewall og en samlet funktion for trusselstyring kombineret med en SD-WAN edge løsning og router, hvilket giver et attraktivt afkast med robuste sikkerhedsfunktioner. GTT SD-WAN-servicen med Fortinet er især velegnet til distributionsvirksomheder og filialnetværksapplikationer i brancher såsom detailhandel, fast food-restauranter, service og finansielle tjenester.

”Kunder stoler på, at GTT sikkert forbinder deres placeringer overalt i verden og til enhver applikation i skyen,” siger Rick Calder, GTT-præsident og CEO.

”Vores brede portefølje af SD-WAN servicemuligheder, der nu inkluderer Fortinet, sikrer, at klienter kan køre deres applikationer med overlegen sikkerhed, ydeevne og pålidelighed for at understøtte deres forretningsmæssige mål.”

”Fortinet Secure SD-WAN giver GTT mulighed for at opbygge en smart tilslutningsplatform, der leverer merværdi til kunderne gennem sikkerhed, analyse og cloud-accelerationstjenester,” siger John Maddison, Fortinet SVP for produkter og CMO.

”Kombinationen af GTTs globale tier 1 IP-netværk og Fortinet Secure SD-WAN muliggør højt-ydende og differentierende tjenester for GTT kunder over hele verden. Vi er glade for at samarbejde med GTT for at levere vores sikre SD-WAN-løsning til globale virksomheder.”

”Ved at tilføje Fortinet som en anden leverandørplatform har GTT forbedret og udvidet sin SD-WAN service til nu at tilbyde virksomheder endnu større smidighed i netværket og integrerede sikkerhedskapaciteter,” siger Mike Sapien, vicepræsident og chefanalytiker for virksomhedstjenester hos Ovum.

”Integrationen af SD-WAN-teknologien med GTTs tier 1 IP-netværk tilbyder ydelses- og effektivitetsfordele, når man benytter sig af kernenetværket til internettrafik bestemt til skyen.”

I henhold til Ovum’s årlige ICT-undersøgelse i 2019 blev sikkerhed rangeret som en af de tre største strategiske forretningsprioriteter blandt ICT-beslutningstagere.

Denne pressemeddelelse fra GTT er en oversættelse af den originale engelske version. Mens hensigten er at sikre sammenhæng mellem den engelske og den danske version, er den engelske version i hvert tilfælde af uoverensstemmelse gældende.

- lb