Infinidat krydser 6 exabyte milepæl i total aktiv storage

Infinidat krydser 6 exabyte milepæl i total aktiv storage

Væksten fra 5 EB til mere end 6 EB på mindre end seks måneder afspejler den hurtige vækst på markedet for store høj-tilgængelige storagesystemer

Infinidat,specialist i datalagring med multi-petabyte storage løsninger, oplyser at de nu har passeret mere end 6 exabyte i samlet storagekapacitet globalt.

Væksten fra 5 EB til mere end 6 EB på mindre end seks måneder afspejler den hurtige vækst på markedet for store høj-tilgængelige storagesystemer og viser Infinidats fortsatte succes med at levere top-kvalitets- og mission critical løsninger.

”Dette er en enorm præstation for Infinidat, en, der bekræfter, at vores vægt på disruptiv økonomi, brugervenlighed og storage i stor skala resonerer med markedet, ”udtaler Brian Carmody, Chief Technology Officer, Infinidat. ”Vores kunder er fokuseret på at implementere forretningsinitiativer, der skaber en konkurrencemæssig fordel og forbedrer driftseffektiviteten ved at forenkle deres storage-infrastrukturer. Med Infinidat,  bekymrer de sig ikke om tilgængelighed eller ydelse, fordi de ved, at 100% datatilgængelighed og sub-millisekund responstider er en del af vores løsninger.”

Infinidats totale storage kapacitet overgår hvad de 8 største all-flash arrays (AFA) producenter leverede i 2019. Infinidat har søsat mere en 1 EB på mindre en 6 måneder - 50% hurtigere vækst end de foregående 9 måneder. Den vedvvarende efterspørgsel på systemer i peta-størrelse forventes at accellerere Inifinidats vækst indenfor kunde- og total-storage løsninger.

Infinidat har udviklet sine InfiniBox storage-systemer til at imødekomme kundernes høje kapacitetsbehov eftersom mængden af data, som brugerne genererer og gemmer, fortsat vokser med tocifrede procentsatser. Kunder i alle størrelser og på tværs af alle brancher har forbedret deres driftomkostninger og deres personales produktivitet ved at konsolidere et stort antal storage arrays på InfiniBox.

Infinidat oplyser også, at InfiniBox Storage Software Release 5.0.11 nu er tilgængelig - gratis for  alle kunder med InfiniBox vedligeholdte systemer. R5.0.11 leverer nye funktioner, der forbedrer generel ydelse, tilgængelighed og forbedret databeskyttelse for yderligere at leve op til visionen for Infinidat Elastic Data Fabric. Forbedringerne inkluderer Active-Active Consistency Groups, support af FIPS-140-2 federal data protection standard, og danner grundlaget for den næste generation af
Neural Cache-motoren.

- lb