Kim Nielsen bliver chef for Pedab Group

Kim Nielsen bliver chef for Pedab Group

Fra 1. oktober overager et velkendt ansigt i Pedab Group, Kim Nielsen, 46 år, ansvaret for forretningen i Danmark. Kim Nielsen har en langt karriere bag sig fra it-virksomheder som HP, Microsoft, IBM og SAP og skal nu stå i spidsen for en organisation i transformation

"Det er et privilegium for mig at få overdraget roret og fortsætte den gode udvikling af Pedab's danske forretning. Jeg har fokus på at udvikling vores effektive økosystem af kompetencer, teknologier og forretningsmodeller, så kundernes digitale rejse bliver enklere, og vi samtidig kan styrke væksten hos vores business-partnere. Jeg glæder mig enormt til at være med til at drive Pedab sammen med vores kompetente team i Danmark," skriver Kim Nielsen i en pressemeddelelse.

Pendab samarbejde med et nøje udvalgt netværk af business-partnere og leverandører om at levere markedsledende it-løsninger og servides til virksomheder i ni europæiske lande. Pedab rådgiver i alt fra klassisk it-distribution til strategisk forretningsudvikling, herunder nye løsninger, nye markeder og nye samarbejder. Økosystemet udbygges løbende for at imødekomme slutkundernes behov og for at kunne støtte business-partnerne bedst muligt i deres håndtering af slutkunderne.

"Vi hjælper vores business-partnere på både strategisk og praktisk niveau. Vi hjælper blandt andet med at bygge it-løsninger, håndtere indkøbsprocedurer og udforme marketings- og kommunikationsbudskaber til markedet. Derudover udvikling vi intelligente services, som partnerne kan sælge til kunderne i eget navn," siger Kim Nielsen.

Pedab har en stærk nordisk og voksende europæisk platform at stå på med kompetencer i foreløbigt ni lande. "Derfor kan vi også bistå partnerne, når de vokser ud over Danmarks grænse," tilføjer Kim Nielsen.

Kort om Kim Nielsen

  • Har arbejdet i ind- og udland for Pedab Group, SAP, IBM og Microsoft
  • Har studeres på London Business School og Boston University Quelstrom School of Economics
  • Har i over fem år været frivillig erhvervsmentor for unge mennesker, herunder flygtninge i Danmark
  • Bor med sin familie i Hornbæk

- lb