Dansk blåstempling af Huaweis AppGallery

Dansk blåstempling af Huaweis AppGallery

Dankort app er nu tilgængelig i Huaweis app-butik, AppGallery. Dermed kommer en tiltrængt blåstempling af en app der sætter høje krav til sikkerhed og troværdighed. Nyheden kom dagen før Huaweis lancering af nye smartphones i P-serien

Dankort app er blevet tilgængelig i Huaweis app-butik, AppGallery. Det betyder, at alle danskere med en Huawei smartphone nu får mulighed for at betale hurtigt og nemt i mere end 30.000 fysiske såvel som online butikker over hele landet.

"Nets' Dankort app afspejler fuldstændig Huaweis mission om at gøre brugernes hverdag nemmere og smartere. Det her er en rigtig glædelig nyhed for Huawei i Danmark, da vi løbende arbejder benhårdt på at sikre danskerne adgang til deres favorit-apps gennem AppGallery," siger Lin Yin, der er CEO for Huawei Consumer Business Group Danmark.

Nem betaling med Huaweis mobiler

Huaweis AppGallery er i dag verdens tredjestørste app-butik, tilgængelig i over 170 lande, og med Dankort app får de danske AppGallery-brugere nu mulighed for at betale i en lang række butikker i Danmark.

Betalinger med Dankort app foregår ved hjælp af Bluetooth og fungerer stort set på samme måde, som de kontaktløse betalinger vi kender fra vores almindelige Dankort. Brugeren skal blot åbne appen, holde den hen til terminalen eller den sorte boks med betalingssymbolet og så er betalingen gennemført. Herudover vil brugeren få sin kvittering direkte i Dankort app.

Travl nyhedsuge for Huawei

Nyheden om endnu en vigtig app i Huaweis AppGallery kommer dagen før Huaweis lancering af nye produkter. Torsdag lancerer teknologivirksomheden således blandt andet nye smartphones i den populære P-serie.

Lanceringen skulle have fundet sted ved et stort anlagt event i Paris, men grundet den nuværende Corona-situation vil lanceringen i stedet foregå online ved et streaming-event.

Fakta om AppGallery

  • AppGallery gik i luften i 2011 og er i dag verdens tredjestørste app-butik
  • AppGallery er i dag tilgængelig i over 170 lande
  • App-butikken har over 400 millioner månedligt aktive brugere internationalt

- lb