TDC NetCo bliver til TDC NET
Andreas Pfisterer, CEO og President for TDC NET.

TDC NetCo bliver til TDC NET

TDC NET er det nye navn for Danmarks ældste udbyder af netværk og digital infrastruktur. Det nye navn markerer, at TDC NET de kommende fem år vil investere massivt og bidrage til at udrulle næste generation af digital infrastruktur over hele landet

Alene i år har det nye TDC investeret mere end 4 mia. kr. i at forberede danskernes mobilnetværk til 5G og udrulle fiber til 50.000 husstande. Ambitionen er at bidrage til den digitale økonomi og styrke Danmarks position som globalt digitalt foregangsland.

”Danskernes internettrafik stiger 40 pct. om året, og nye teknologier og services ændrer konstant måden, hvorpå vi anvender internettet. Med eksplosionen af danskernes dataforbrug kan gårsdagens infrastruktur ikke understøtte morgendagens behov. Derfor vil TDC NET udbygge den digitale infrastruktur, som muliggør en ny æra i digitaliseringen af Danmark. TDC NET vil i de kommende fem år investere yderligere milliarder af kroner i sine netværk, så vi forbinder hele Danmark. Til gavn for alle,” siger Andreas Pfisterer, CEO og President for TDC NET.

Navneskiftet sker efter, at TDC Group i juni gennemførte en opdeling af virksomheden i to uafhængige juridiske enheder - med infrastrukturenheden TDC NET og den digitale serviceenhed Nuuday.

Med det nye navn får TDC NET ikke blot et nyt logo og visuel identitet, som de kommende måneder vil blive mere synligt for kunder, partnere og medarbejdere. Virksomheden har også fået nyt purpose, der afspejler TDCs danske arv såvel som samfundsansvar: ”Vi forbinder Danmark. Til gavn for alle.”

- lb