På Mobile World Congress i år, viste Ericsson deres visioner for 5G, IoT og digital transformation

På Mobile World Congress i år, viste Ericsson deres visioner for 5G, IoT og digital transformation

Ericsson fremviste en del spændende løsninger for den digitale verden på årets Mobile World Congress

The Internet of Skills

Ericsson og King’s College London fremviste deres “The Internet of Skills”. En del af denne demonstration bestod i en haptisk handske, som gæsterne kunne prøve. Handsken simulerer en fjernstyret lægeundersøgelse på en patient via sensorer, og demonstrationen var et eksempel på, hvordan det taktile internet kan understøtte opgaver af afgørende betydning.

Connect to Learn

Ligesom de foregående år kunne gæsterne, i overensstemmelse med GSMA’s fokus på bæredygtighed, engagere sig i FN’s bæredygtige udviklingsmål og lære mere om Ericssons talrige samfundsorienterede projekter. Gæsterne fik mulighed for at opleve fremtidens uddannelse, fx hvordan det er at gå på en Connect to Learn-skole i Myanmar, ved brug af Virtual Reality.

Smart Factory-prototype

Ericsson og China Mobile har sammen udviklet en 5G-baseret Smart Factory-prototype ved brug af 5G Core Network-teknologi - Network Slicing. Demonstrationen simulerede samlebåndet i en Smart Factory, og det er muliggjort af de 5G-opkoblede standard PLC- forbindelser.

Flere cellulære IoT-use cases vil blive demonstreret i samarbejde med førende operatører og økosystem-partnere: Det er fx smart cities, flådestyring, smart buildings, smart agriculture og fremstillingsvirksomheder drevet af Cat-M1- og NB-IoT-teknologier.

5G-evolution

Ericsson fremviste sine førende 5G-løsninger med use cases og demonstrationer. I en live demonstration med Intel, viste de den nye over-the-air-5G-28GHz-forsøgsradio samt enheds-platform, der er blevet til via et industrielt samarbejde. I demonstrationen viste de også deres 5G Test Bed og Intels 5G Mobile Test Platform.

- lb