Simplere IoT-løsninger til industrien og erhvervslivet

Simplere IoT-løsninger til industrien og erhvervslivet

Samsung Electronics og VMware begynder nu at arbejde sammen om Internet of Things (IoT)

Samarbejdet mellem de to store teknologigiganter udvider udbuddet af IoT-løsninger, og tanken er, at gøre det lettere for erhvervskunder og industrien at anvende og koble informationsteknologi (IT) og operationel teknologi (OT) til tingenes internet.

På messen Internet of Things World 2017 fremviste VMware og Samsung kombinationen af Samsungs ARTIK Smart IoT Platform med VMwares Pulse IoT Center. I fællesskab giver de to teknologier virksomheder en sikker IoT-infrastruktursløsning, som både gør IT og OT medarbejdere i stand til at have fuld kontrol over organisationens IoT-enheder internt i virksomheden og helt ud i skyen.

- VMware og Samsung har en fælles målsætning om at hjælpe virksomheder med at få igangsat deres IoT-initiativer hurtigere. Samsungs ARKTIK Smart IoT Platform er en af markedets mest avancerede IoT-platforme, og vi samarbejder med Samsung om at gøre det lettere virksomheder at implementere, håndtere, overvåge og sikre deres IoT-infrastruktur og forbundne enheder, sagde Mimi Spier, Vice President, IoT i VMware i en tale på messen.

I dag har virksomheder store udfordringer med at udnytte fordelene ved IoT alene på baggrund af teknologiens enorme størrelse, kompleksitet og manglende sikkerhed. Samsungs ARTIK Smart IoT-platform giver kunderne adgang til den nødvendige hardware og software til at starte deres IoT-projekter, mens VMware hjælper med at håndtere IoT-infrastrukturen fra virksomhedens eget netværk og videre ud i clouden. Kombinationen udstyrer virksomhederne med en end-to-end løsning inklusiv alle de nødvendige software og hardwarekomponenter, sikkerhed, cloudforbindelse og mulighed for at overvåge og administrere de forskellige IoT-enheder i løbet af deres levetid.

- Virksomheder verden over forsøger i øjeblikket at udvikle og implementere nye IoT-løsninger for at forbedre deres produkter eller ekspandere til nye markeder. For at kunne foretage succesfulde udrulninger af denne slags IoT-initiativer, er det nødvendigt, at virksomhederne er i stand til at overvåge og administrere deres løsninger og enheder på tværs af organisationen og i skyen. Sammen med VMware udvikler vi en fælles strategi til at adressere behovet for skalerbare IoT-løsninger blandt globale virksomheder. Med mange af de samme kunder inden for industrien og en række brancher, mener vi, at vi sammen kan imødekomme det stigende behov for bedre udvikling, implementering og løbende vedligeholdelse, som disse kunder efterspørger”, sagde Curtis Sasaki, vice president of ecosystems, Samsung Strategy and Innovation Center på messen.

- lb