EET Europarts køber skandinavisk netværksdistributør

EET Europarts køber skandinavisk netværksdistributør

Købet af Avantis Distribution er en del af EET Europarts´ vækststrategi for forretningsområdet Storage & Network

Avantis Distribution er grundlagt i 2010. Virksomheden, der opererer i Skandinavien, fokuserer på at levere kvalitetsprodukter og løsninger inden for avanceret trådløs teknologi, netværk og infrastruktur. Avantis Distribution har hovedkontor i Oslo i Norge, og er repræsenteret med lokale salgsselskaber i Sverige og Danmark.

"Vi har gennem de senere år udviklet Storage & Network forretningen succesfuldt, og udvidet produktsortimentet betydeligt. Købet af Avantis Distribution vil i høj grad styrke vores position inden for områderne trådløst netværk og netværkssikkerhed endnu mere, og vil tilføre både nye kompetencer og nye brands til vores portefølje", siger Group CEO Søren Drewsen, EET Group og fortsætter:

"Vores forretningsstrategi er meget ambitiøs, og vi arbejder hele tiden målrettet på at styrke vores forretningsområder både ved organisk vækst og gennem opkøb. Købet af Avantis er vores 7. akkvisition i år, og vi er løbende på udkig efter virksomheder der viser interesse for at blive opkøbt."

Som led i akkvisitionen vil et team af erfarne medarbejdere fra Avantis Distribution fremover blive en del af medarbejderstaben i EET Europarts´ nordiske salgsselskaber.

"Vi glæder os over købet af Avantis Distribution, som vil bidrage rigtig meget til udviklingen af vores produkt- og løsningssortiment inden for Storage & Network", siger Mikael Thulin, Managing Director for EET Europarts i Danmark.

"Avantis er specialiseret inden for avanceret trådløs teknologi og netværkssikkerhed, og det betyder, at vi nu kan tilbyde vores kunder et endnu større sortiment af omkostningseffektive og stabile trådløse netværks- og sikkerhedsløsninger med høj funktionalitet. Trådløs teknologi udvikler sig konstant og trådløs kommunikation er ofte den primære forbindelse til applikationer og tjenester. Efterhånden som verden bliver mere og mere trådløs, er det vigtigt at have fokus på, hvordan man sikrer sit netværk. Med Avantis´ produkter og knowhow står vi endnu stærkere i forhold til at kunne tilbyde - og rådgive vores kunder om - de bedste netværksløsninger."

- lb