GlobalConnect satser på it-outsourcing

GlobalConnect satser på it-outsourcing

GlobalConnect har fokus på it-outsourcing, og har derfor ansat Anders Kuhn Saaby som ny Vice President med ansvar for forretningsområdet it-outsourcing

Med ansættelsen af Anders Kuhn Saaby som Vice President – og dermed en del af ledelsen – ønsker GlobalConnect at sætte øget fokus på it-outsourcing de kommende år. Virksomheden oplever nemlig en stor efterspørgsel efter de tjenester, der ligger oven på de basale ydelser: Tjenester som it-outsourcing, cloud, it-sikkerhed med udgangspunkt i GlobalConnects fiberinfrastruktur og datacentre. Som udbyder af både fibernetværk, datacentre, it-sikkerhed og cloud, vil GlobalConnect med it-outsourcing kunne levere væg-til-væg løsninger og derved styrke kerneforretningen væsentligt.

- GlobalConnect har en unik position på markedet med egen fiberinfrastruktur og egne datacentre i kombination med ydelser som it-outsourcing og cloud. Jeg ser et stort vækstpotentiale de kommende år inden for it-outsourcing baseret på vores model i både ind- og udland. Samtidig har virksomheden en decideret udfordrermentalitet, som tiltaler mig meget, så det var en mulighed, jeg simpelthen ikke kunne sige nej til, siger Anders Kuhn Saaby.

Adm. direktør, Christian Holm Christensen, siger om ansættelsen af Anders Kuhn Saaby:

- Med kapitalfonden EQT i ryggen er vi i færd med at bringe GlobalConnect op på det næste niveau, som blandt andet handler om internationalisering, og her kommer it-outsourcing til at indtage en central rolle. Derfor glæder det mig meget at byde velkommen til en kapacitet som Anders, der i sine tidligere jobs har vist rigtig gode lederegenskaber og opnået flotte resultater.

Anders Kuhn Saaby har tidligere været CTO hos hosting-virksomhederne One.com og Netgroup A/S, hvor han har opbygget en mangeårig erfaring inden for både it-management og konsulentarbejde baseret på sin solide, tekniske baggrund.

Om Anders Kuhn Saaby

Anders Kuhn Saaby er ansat som Vice President i GlobalConnect. Han træder ind i GlobalConnects ledelse, hvor han skal være med til at udvikle forretningsområdet it-outsourcing. Anders er uddannet inden for Computer Science med erfaring fra både it-management, hosting og som konsulent. De seneste 11 år har han været CTO hos henholdsvis One.com og Netgroup A/S.

- lb