Jørgen Brøndgaard Nielsen ansat som COO i Gatehouse Satcom og Gatehouse Maritime

Jørgen Brøndgaard Nielsen ansat som COO i Gatehouse Satcom og Gatehouse Maritime

Gatehouse-selskaberne i Nørresundby, Gatehouse Satcom og Gatehouse Maritime, der har specialiseret sig i softwareløsninger til hhv. satellitkommunikation og maritim overvågning og sikkerhed, har netop indsat Jørgen Brøndgaard Nielsen i stillingen som Chief Operating Officer. Stillingen går på tværs af de to selskaber og skal være med til at opretholde væksten og sikre en høj grad af innovation

Del artiklen på

Jørgen Brøndgaard Nielsen kommer fra en stilling som General Manager, European Operations, i det amerikanske selskab project44, der er verdens førende udvikler af supply chain-software til shippingvirksomheder og service providers inden for logistik. Her har Jørgen Brøndgaard Nielsen arbejdet de seneste fem år, hvor han blandt andet har spillet en nøglerolle i etableringen af selskaber og kontorer på alle væsentlige europæiske markeder samt opkøb og integration af tech-virksomheder på tværs af Europa.

Gatehouse-virksomhederne er på fire år vækstet med 35% i omsætning årligt, mens antallet af ansatte er gået fra 29 til 85. Dette er sket gennem udvikling af banebrydende teknologier, som nyder stor opmærksomhed fra større, internationale aktører. Med ansættelsen af Jørgen Brøndgaard Nielsen ønsker Gatehouse at sikre, at teknologisk innovation fortsat vil gøre det attraktivt for både kunder og ansatte at tilvælge virksomheden.

"Jeg har prøvet lidt af hvert i min karriere, men jeg tror aldrig, jeg er kommet ind i en virksomhed, hvor lysten og evnerne til at skabe nyt er så tydelige som hos Gatehouse. Vores Satcom-forretning står over for et regulært gennembrud inden for satellitkommunikation og Gatehouse Maritime har skabt fremtidens platform til beskyttelse af maritim, kritisk infrastruktur. En hel unik bedrift, som vi har en gruppe af talentfulde udviklere og passionerede ingeniører at takke for. Jeg glæder mig virkelig til at understøtte denne rejse og samtidig gøre mit for at strømline nogle af vores processer, så vi holder fokus på at skabe nye teknologier til glæde for vores kunder," siger Gatehouses nyansatte COO Jørgen Brøndgaard Nielsen.

 Jørgen Brøndgaard Nielsen er 55 år, gift og har tre voksne børn.