Jørgen Kaufmann ny direktør i TimeXtender

Jørgen Kaufmann ny direktør i TimeXtender

TimeXtender har lige udnævnt Jørgen Kaufmann til ny administrerende direktør, som er en af verdens førende virksomheder inden for teknologi, som sikrer et agilt og compliant datagrundlag til analytics

Udnævnelsen af Jørgen Kaufmann er en naturlig konsekvens af, at TimeXtender er vokset massivt de seneste år. Fra 20 ansatte i 2015 til over 80 medarbejdere i dag - med kontorer i USA, Sverige, Tyskland, Holland, Italien, Storbritannien og Frankrig.

"Som et resultat af den store vækst de sidste år, har TimeXtender brug for flere stærke kræfter i maskinrummet, og vi glæder os til at byde Jørgen velkommen til vores team," udtaler TimeXtenders grundlægger Heine Krog Iversen.

"Jørgen har omfattende viden fra it-sektoren og meget stærk leder- og salgserfaring. Derudover er jeg overbevidst om, at hans iværksætterbaggrund kombineret med hans erfaring fra internationale salgs- og softwarevirksomhed til at være et vigtigt aktiv. Både for udvikling af TimeXtenders forretning og for TimeXtenders organisation - lokalt i Danmark såvel som på verdensplan."

Jørgen Kaufmann kommer fra en stilling som administrerende direktør i Innofactor og har tidligere været salgsdirektør i både HP og IBM. For ham er den nye rolle en udfordring, han ikke kunne sige nej til.

"TimeXtender oplever stor vækst, har et massivt potentiale, alle de rette kompetencer og en meget stærk virksomhedskultur. Så jeg glæder mig til at bringe min store erfaring i international salg og forretning i spil sammen med teamet hos TimeXtender, vores kunder og partnere," siger Jørgen Kaufmann. 

Jørgen overtager efter stifter og ejer Heine Krog Iversen, som fremover vil indtage en ny rolle som Chief Innovation & Strategy Officer. Heine skal fremover primært fokusere på den overordnede produktudvikling og sætte den strategiske retning for TimeXtender i mange år fremover. Heine overtager samtidig rollen som næstformand i TimeXtenders bestyrelse.

Jørgen Kaufmann er gift og har tre børn i alderen 17-22 år.

- lb