Tættere på kunderne

Finske Dream Broker tilbyder ny generation af online videoløsninger til danskerne gennem ny dansk filial

Den finske softwarevirksomhed Dream Broker, der producerer online videoløsninger, åbner nu kontor i Danmark og lancerer samtidig en ny generation af deres software-løsning til produktion, redigering og distribution af videoer. Dream Broker styrker også ledelsen ved at udpege Petri Raitio til teknologi direktør.

Efter sin succesfulde opstart i Sverige, fortsætter softwarevirksomheden sin internationalisering ved at åbne et datterselskab i Danmark. Datterselskabet vil til at starte med beskæftige fem mennesker, og målet er at øge antallet af medarbejdere til ti i løbet af det første år.

- Vi ønsker at være et stærkt skandinavisk selskab. For os betyder det, at vi i det daglige er tæt på vores kunder, og betjener dem på dansk og i henhold til dansk arbejdskultur. Åbningen af datterselskabet i Danmark er et naturligt skridt for os efter at have udvidet i Sverige, siger Mika Ahokas, administrerende direktør i Dream Broker.

- Det er vores erfaring, at danske organisationer kender de fordele, online video har for virksomhedens kommunikation. Etableringen af et selskab i Danmark gør os bedre rustet til at hjælpe danske virksomheder og offentlige organisationer med at kommunikere mere effektivt via vores online videodistributionssoftware, siger Hannu Stewart, administrerende direktør i Dream Broker Danmark.

Samtidig med udvidelsen lanceres Dream Broker Studio, der tilhører en helt ny generation af browser-baserede software-løsninger.

Løsningen anvendes til produktion, redigering og distribution af online videoer, og hermed kan online videoer integreres som en del af kundernes daglige drift. Softwaren anvendes typisk til uddannelse, læring og kommunikative formål.

- Dream Broker Studio giver vores kunder en helt ny og intuitiv måde at kommunikere og lære på. Ud over ny teknologi, er løsningen en nyhed, som vil bringe de måder, virksomheder opererer på, op på et endnu højere niveau, udtaler Ahokas.

Ved hjælp af den brugervenlige software er alle i organisationen i stand til at producere, dele og se videoer på en nem og sikker måde.

- I udviklingsfasen udgjorde brugervenligheden et af ​​de vigtigste udgangspunkter. Den nemme tilgang tillader hver kunde at få mest muligt ud af alle funktioner uden forudgående erfaring. Det nye produkt muliggør også understøttelse af forskellige enheder såsom smartphones og tablets, siger produktchef Tuomo Vierros.

-hawin