Trustpilots grundlægger nomineret til fornem pris ved Nordic Startup Awards

Trustpilots grundlægger nomineret til fornem pris ved Nordic Startup Awards

Trustpilots CEO og grundlægger Peter Mühlmann er nomineret til prisen for Founder of the year i Danmark af Nordic Startup Awards, de danske vindere bliver kåret den 3. maj i Industriens Hus

Siden 2012 har Nordic Startup Awards uddelt priser i forskellige kategorier til nordiske iværksættere og startup-virksomheder, der på den ene eller anden måde har gjort et ekstraordinært stykke arbejde. I løbet af foråret vil nationale awardshows blive afholdt i Sverige, Norge, Island, Finland og Danmark. Vinderne går videre til en nordisk finale.

Til dette års danske prisuddeling er Trustpilots CEO og grundlægger Peter Mühlmann nomineret til en pris i kategorien Founder of the year – en pris, der gives til personer, der har skabt usædvanlige resultater det forgangne år.

Peter Mühlmann er glad for nomineringen og siger:

- Det er altid et stort skulderklap at blive nomineret til sådan en pris. Især når man kigger på de andre nominerede, som jeg synes, er nogle rigtig skarpe profiler. Og så er det jo altid fedt, når der kommer mere fokus på startup-miljøerne, da det er her, fremtidens virksomheder gror frem.

Finale i Industriens Hus

Den danske finale finder sted den 3. maj i samarbejde med WeLoveStartups og Dansk Industri i Industriens Hus. Man kan stemme på de nominerede frem til den 18. april, og stemmerne vil tælle som én dommerstemme ved afgørelsen, hvor fem dommere også afgiver en stemme.

Læs mere om Nordic Startup Awards 2016 her.

- lb