Plenti i samarbejde med Atea om ny erhvervsløsning
Peter Mægbæk, medstifter og direktør i Plenti

Plenti i samarbejde med Atea om ny erhvervsløsning

Plenti har siden lanceringen i marts 2016 fået mere end 80.000 mobil kunder – primært privatkunder. Men nu skal en ny samarbejdsaftale med Atea Flexible Benefits sætte yderligere skub i forretningen

Aftalen betyder blandt andet, at Atea Flexible Benefits nu vil tilbyde alle deres kunder Plenti-abonnementer på særligt favorable vilkår.

Teleselskabet Plenti har det første år primært fokuseret på privatkunder, men nu udvider Plentiforretningen og lancerer en erhvervsløsning i samarbejde med Atea. Samarbejdet betyder blandt andet, at Atea Flexible Benefits fremover vil tilbyde kunder en samlet erhvervsløsning i form af en bruttolønsordning for medarbejdere.

- Vi har i dag mere end 80.000 kunder i butikken, og vi er foran vores oprindelige tidsplan, der lød på 100.000 kunder efter 2 år. Vi har indtil nu næst en udelukkende fokuseret på privatkundemarkedet, men samtidig har det også været klart fra start, at vi skulle have et produkt til erhvervsmarkedet, når tiden var moden – og det er den nu, siger Peter Mægbæk, medstifter og direktør i Plenti.

- Da vi lancerede Plenti var det med ambitionen om at udfordre telebranchens manglede nytænkning og lyst til innovation, og det fortsætter vi selvfølgelig med at gøre – nu bare på erhvervsmarkedet. Aftalen med Atea betyder, at vi med et slag kan række ud til Ateas mange kunder med et meget attraktivt erhvervsprodukt til en meget attraktiv pris, siger Peter Mægbæk.

Hos Atea er der også store forventninger til det nye samarbejde.

-Vi leverer hver eneste dag mange forskellige firma - og bruttolønsløsninger til vores erhvervskunder. Løsningerne spænder fra it-løsninger og abonnementsløsning er til en række HR-goder. Vi udvikler hele tiden vores sortiment, og der har været stor efterspørgsel på nye mobilprodukter til erhvervskunder. Plentis produkter matcher rigtig godt vores ønske og har den rette vægt på data og digitalt indhold. Så samarbejdet med Plenti betyder, at vi nu kan levere endnu stærkere bruttolønsløsninger målrettet og skræddersyet til vores kunder,siger Morten Felding, administrerende direktør i Atea.

Atea forventer allerede efter sommeren at kunne præsentere Plentis abonnementer for kunder som en del af bruttolønsordningerne fra Flexible Benefits.

-mo