HMD Global samarbejder med Nokia og CGI for at skabe bedre IoT enterprise-løsninger

HMD Global samarbejder med Nokia og CGI for at skabe bedre IoT enterprise-løsninger

Ved at samle avanceret infrastruktur med teknologisk ekspertise tager HMD Global nu de næste skridt med sine enterprise-løsninger

Del artiklen på

HMD Global, producenten af den moderne Nokia-smartphone, offentliggør i dag nu to nye samarbejder, som vil ligge til grund for virksomhedens vækst og udvikling af Internet of Things-løsninger (IoT) til virksomheder over hele kloden via selskabets HMD Connect Pro-løsning. HMD Global vil arbejde sammen med det anerkendte finske infrastrukturselskab, Nokia, og det globale IT-konsulenthus, CGI, for at fremme global 5G-tilslutning og tilbyde uovertruffen sikkerhed og nytænkende og innovative funktioner til erhvervslivet.

”Vi ser et stigende behov for 5G-aktiverede IoT og globale forbindelsesløsninger. Derfor er vi stolte over at samarbejde med to globale ledere, Nokia og CGI, som begge deler vores værdier. Sammen kan vi bringe endnu mere innovative og sikre løsninger på markedet og give virksomhederne mulighed for at nå deres forretningsmål,” siger janne Lehtosalo, VP for Services, HMD Global.

Som en del af samarbejdet med Nokia vil HMD Globals enterprise tilslutningsløsninger være funderet på Nokia WING (Worldwide IoT Network Grid), en særlig avanceret netværksservice, som giver operatører og IoT MVNO’er mulighed for at supportere deres enterprise-kunder med IoT-tilslutning og -håndtering på globalt niveau på tværs af landegrænser og netværk. Nokias teknologiske ekspertise indenfor global IoT-tilslutning og 5G-infrastruktur sikrer virksomheder det solide og pålidelige teknologiske fundament, når IoT skal udrulles og vækstes i virksomheden.

Intuitiv IoT-management

HMD Connect Pro giver virksomheder mulighed for at håndtere titusindvis af tilsluttede enheder via en enkelt-at-bruge brugerportal. Her er det muligt at se status på tilsluttede enheder og IoT-tilslutninger i realtid og eksempelvis håndtere SIM-tilslutning og sikkerhedsstatus.

Det er en løsning, som kan benyttes med alt lige fra tilsluttede køretøjer og overvågede containere til telemedicin med eksempelvis trackerenheder til ældre, hvilket alt sammen kan styres fra et enkelt computervindue, og via samarbejdet med Nokia vil kunderne få uovertruffen tilkobling, uanset hvor IoT-enhederne forbinder sig i verden.

”I samarbejde med HMD Global vil vi tilbyde en overlegen verdensomspændende IoT-netværk og skabe et ensartet niveau af kundesupport. HMD Pro-tjenesten vil udnytte et stadigt voksende tilslutningsøkosystem. Nokia WING giver en grænseløs tilsluttet verden til IoT, der reducerer virksomhedernes kompleksitet og giver dem det højeste niveau af kontrol over deres aktiver, uanset hvor de er,” siger Ankur Bhan, leder af Network function-as-a-service hos Nokia.

Anerkendt teknologisk ekspertise

Via partnerskabet vil CGI fremover nu tilbyde HMD Globals enterprise-løsninger, herunder HMD Connect Pro, HMD Enable Pro og smartphone-hardware som en del af selskabets end-to-end produktløsninger.

CGI er en partner og ekspert i at hjælpe virksomheder med at navigere i de digitale transformationer via både produkter, ekspertsupport og konsulenthjælp. Det nye partnerskab mellem HMD Global og CGI vil også betyde integration af CGI’s services i HMD Globals eksisterende portefølje af enterprise-produkter, hvilket sikrer et endnu højere niveau af sikkerhed, effektivitet og teknologisk interoperabilitet, hvilket moderne virksomheder kræver i dag.

”Vi har været vidne til det øgede brug af avanceret analyse i alle brancher. I de senere år er analyse og kunstig intelligens blevet centralt for at fremme virksomheders forretningsstrategier, og vi har støttet væksten i HMD's forretning og den positive kundeoplevelse hos Nokia-telefonbrugere gennem analyser. Gennem dette nye partnerskab vil vi yderligere støtte deres integrationsprojekter - inklusive on-premise og cloud-teknologier, applikationsudvikling, dataanalyse og sikkerhedstjenester - hvilket yderligere vil gavne alle HMDs kunder,” siger Markus Olenius, VP for Advanced Analytic Solutions, CGI Finland.

- lb