Nyt nordisk email-system lanceret

Nyt nordisk email-system lanceret

Nordic IT er klar med e-mailsystemet: reMARK. reMARK er et redesign og en nyfortolkning af Nordic ITs tidligere e-mailsystem MARK5. Målet med det nye design har været at optimere brugerfladen og derved give business e-mail brugere de bedste arbejdsbetingelser

Del artiklen på

Nordic ITs nyeste udgave af e-mail systemet MARK5 har nu fået navnet reMARK. reMARK er en opdateret version af Nordic ITs e-mail system MARK5, der satser på at reducerer virksomheders daglige ressourcer brugt på e-mail håndtering.

Nordic IT lover at der med reMARK er ’ekstremt store’ effektivitetsgevinster og tidsbesvarelser at hente for virksomheder og deres medarbejdere.

”Inden reMARK brugte vi enormt meget tid på arkivering af e-mails; i hvert fald 1-2 timer per medarbejder dagligt. Det gør vi ikke længere,” fortæller Jørgen-Ole Christensen, Senior Operations Manager hos Team Tankers i en pressemeddelelse.

Systemet giver brugere mulighed for at automatisere filtrering af e-mails og gør det lettere at arbejde på tværs af teams samtidig med, at reMARK indeholder en avanceret søgefunktion, der muliggør ekstrem hurtig genfinding af ældre e-mails.

Det nye email-system lover både at effektiviserer håndteringen af e-mails, samtdig med, at det bygger på en brugergrænseflade, hvor systemets funktionalitet kan sættes op på en måde, der imødekommer virksomhedens og den individuelle brugers behov.

Brugeroplevelsen er vigtig

I udviklingen af reMARK har omdrejningspunktet været at optimere systemets brugerflade for at gøre brugeroplevelsen mere intuitiv for slutbrugeren og derved lettere at forstå.

”I det nye reMARK har vi prioriteret brugeroplevelsen. Systemets brugerflade har gennemgået en transformation, hvor fokus har været på at strømligne brugerfladen, så brugere eksponeres for præcis den funktionalitet, som de har brug for. Ved at kombinere den bagvedliggende teknologi fra MARK5 med den nye brugerflade i reMARK, opnår virksomheder optimal udnyttelse af produktet, der gør at brugere både hurtigere og lettere kan tillære sig systemet og effektivt håndtere e-mails på daglig basis,” udtaler Linnea Birk, Marketingchef hos Nordic IT.

Du kan læse mere om reMARK her.

- lb