GlobalConnect køber Netteam som led i vækststrategi
Martin Lippert, CEO i GlobalConnect, har netop annonceret opkøbet af det danske konsulenthus Netteam Technolody. Foto: GlobalConnect.

GlobalConnect køber Netteam som led i vækststrategi

En af Nordens største datacenter- og fiberleverandører, GlobalConnect, har opkøbt det danske konsulenthus Netteam, og virksomheden er nu på markedet efter flere opkøbsemner i både Danmark, Norge og Sverige

GlobalConnect har netop offentliggjort købet af det danske it-konsulenthus Netteam Technology A/S. Med knap 50 ansatte og en årsomsætning på over 130 millioner kroner har Netteam skabt stor vækst de seneste år, drevet primært af salg af hardware og implementering af lokale netværksløsninger fra Cisco.

Netteam er en af Danmarks eneste Cisco Gold Partnere, og matchet med GlobalConnect er perfekt, mener GlobalConnects administrerende direktør.

”Netteam er positivt kendt i markedet for en stærk faglighed. Alle virksomheder oplever i disse år en digital transformation med en støt stigende kompleksitet. Det kræver dybe kompetencer at orkestrere hele it-behovet uden at øge kompleksiteten og uden at gå på kompromis med sikkerheden. Det er vores fornemmeste opgave, og med Netteams indsigt under vores vinger vil det vil komme vores kunder til gode i endnu højere grad. Vi glæder os til at trække i arbejdstøjet og forene hinandens kompetencer,” siger Martin Lippert, CEO i GlobalConnect/Broadnet.

"Vi har en ambitiøs vækstplan i Norden, hvor vi vil vokse betragteligt på infrastruktur, både organisk og uorganisk gennem opkøb. Ambitionen er en fordobling af omsætningen bare i Danmark i løbet af de nærmeste år, og opkøbet af Netteam bliver ikke det sidste fra vores side,” fortæller Martin Lippert.

- lb