JDM fusionerer med CloudWorkers

JDM fusionerer med CloudWorkers

It-virksomhederne, JDM A/S fra Odense og CloudWorkers fra Lyngby, er fra den 1. juli 2019 fusioneret. Med sammenlægningen styrker JDM sin position som leverandører af skræddersyede Microsoft Cloud softwareløsninger

Den københavnske it-virksomhed CloudWorkers har fra den 1. juli 2019 indgået aftale om fusion med den odenseanske it-virksomhed JDM og fortsætter fra den 13. august under det fælles navn, JDM A/S.

– CloudWorkers har, som vi, et stærkt fokus på Microsoft Cloud og netværk samt drift og support. Med de nytilkomne specialister går vi styrket mod vores mål: at hjælpe de danske virksomheder over på den Moderne Arbejdsplads gennem de bedste og mest komplette Microsoft 365 og Dynamics 365 løsninger på markedet, udtaler direktør hos JDM, Jacques D. Møller. Han fortsætter:

– I en tid hvor Microsoft med fuld kraft bevæger sig mod, at alt rykker i skyen, er det vigtigt for os at styrke vores kompetencer yderligere. CloudWorkers består af nogle yderst kompetente Microsoft infrastrukturkonsulenter og har længe været en frontløber på at omlægge deres kunder til cloudbaserede løsninger baseret på Microsoft. Ligeledes er de som os stærke på netværk og bringer desuden også ledelsesmæssige kompetencer til JDM.

Med fusionen udvider JDM medarbejderstaben til over 50 ansatte og tager endnu et vigtigt skridt i at manifestere sig som en væsentlig landsdækkende spiller på markedet.

Et godt match

Der er flere årsager til, at CloudWorkers er et godt match for JDM, fortæller Jacques D. Møller:

– Vi har i begge virksomheder en visionær tilgang til markedet, men har også et ens værdigrundlag og en række komplimentærer forretningsområder. Vi vil således ikke alene kunne bibeholde vores nære kendskab til kunderne og vores høje serviceniveau, men vil på denne måde tage det til det næste niveau.

De to ejere af CloudWorkers, Thomas Belsø og Nis Bank Lorenzen, indtræder i topledelsen af JDM, og skal hjælpe med at sikre en solid vækst fremover og få det samlede JDM positioneret blandt de førende Microsoft partnere i Danmark. Partner i CloudWorkers, Nis Bank Lorenzen, ser da også store fordele ved at fusionere med JDM:

– Der er ingen tvivl om, at med den rivende udvikling, der sker med udviklingen af cloud services, at konsolidering er en fordel for både begge virksomheder og ikke mindst for kunderne. Det er kun muligt at dække det fulde sortiment af Microsoft Cloud-løsninger i Azure og Microsoft 365 med flere specialister, der kan dygtiggøre sig i de forskellige områder.

Nyheden om fusionen har Microsoft Danmark store forventninger til på det danske marked:

- Som eksperter i de nyeste cloudservices har vores danske partnervirksomheder en afgørende rolle i at løfte digitaliseringen af både det private og offentlige Danmark. Den seneste tid har vi set en række spændende fusioner og konsolideringer af cloudpartnere, og CloudWorkers og JDM kommer sammen til at dække et bredt geografisk område i Danmark og en bred portefølje af Microsoft’s produkter, som vi ser frem til at samarbejde om, siger Julie Nadelmann, Partner Solution Sales Lead i Microsoft Danmark.

- lb