Tina Algkvist skal accelerere udviklingen hos Columbus

Tina Algkvist skal accelerere udviklingen hos Columbus

Tina Algkvist skal stå i spidsen for Columbus’ globale Infor M3-forretning med fokus på kundeværdi, forretningsekspansion og et stærkt partnerskab med Infor

Tina Algkvist tiltræder som til Business Unit Executive i Columbus med ansvar for den globale M3-forretningsenhed, der servicerer mere end 300 kunder og har en omsætning på mere end DKK 350 mio. (2019).

Columbus er den største uafhængige Infor M3-partner på verdensplan med en position som Infor Alliance, Channel og Development partner. Tina Algkvist skal stå i spidsen for Columbus’ globale M3-organisation med mere end 350 højt kvalificerede medarbejdere. Hun overtager rollen efter Lars Steen, som har besluttet at forlade Columbus.

Infor M3

Infor M3 er blandt de førende Cloud ERP-løsninger til mellemstore og store produktionsvirksomheder, distributører og serviceudbydere. Infor M3 har været et strategisk forretningsfokus for Columbus i de sidste 14 år med en gennemsnit årlig vækst på 15% de seneste tre år. Columbus er involveret i Infors udvikling af M3 og arbejder løbende med kunder på at forbedre deres systemer.

“Tina Algkvist er en erfaren leder indenfor både management- og it-rådgivning og med et stærkt fokus på kundeværdi. Med den baggrund har Tina Algkvist de rette kompetencer til at servicere vores kunder og fortsætte med at udvikle Columbus’ globale M3-forretning. Jeg er meget glad for at have Tina Algkvist om bord, og jeg ser frem til at arbejde sammen med hende, ” siger Hans Henrik Thrane, Interim CEO og Corporate CFO i Columbus.

Styrke udviklingen

Tina Algkvist kommer fra en stilling som Senior Director hos Infor Consulting Services og har mere end 25 års erfaring indenfor it-branchen, specielt indenfor ERP. Hun har stor erfaring indenfor ledelse, kundeværdi og international it-projektledelse.

Tina Algkvist bliver ansvarlig for den fortsatte udvikling af Columbus’ globale M3-forretning med fokus på at udvikle organisationen med et øget fokus på kundeværdi.

”Jeg ser frem til at blive en del af en virksomhed med en ledende markedsposition indenfor M3 globalt og som hjælper kunder med at transformere, maksimere og fremtidssikre deres forretning digitalt. Derudover glæder jeg mig til at arbejde sammen med mit team om at fortsætte med at udvikle vores M3-forretning og udvide vores markedsposition globalt”, siger Tina Algkvist.

Tina Algkvist tiltræder i Columbus i november 2020.

- lb