Overvågning af virksomheder bliver mere og mere almindeligt

Overvågning af virksomheder bliver mere og mere almindeligt

ANNONCE: Igennem mange år var videoovervågning kun for store og meget velhavende virksomheder og ofte noget, der kun blev set på film.

I dag er det blevet hverdag for almindelige butikker på strøget, private hjem samt små og kæmpe store virksomheder. Der er flere virksomheder, der har været udsat for indbrud, som har medført store skader på virksomhederne, hvor tyvene ikke er blevet fundet, og det derfor har været dyrt for virksomhederne i forsikring at få genoprettet deres bygninger.

Det kan have store konsekvenser for virksomheder, hvis de bliver udsat for flere store indbrud, der er også nogle virksomheder, der har været nødt til at dreje nøglen om på grund af indbrud – både af økonomiske årsager, men også af frygt for, hvad der kan ske.

Videoovervågning bliver mere og mere avanceret

Videoovervågning er som sagt blevet et must for de fleste virksomheder - lige meget om du er lille eller stor. Udstyret er blevet meget avanceret, hvilket betyder, at der til meget af udstyret tilhører en app, hvor du kan se med, hvis alarmen går, eller hvis der er nogen, som nærmer sig din virksomhed.

Der er nogle kameraer, der har installeret censorer, der kan registrere, hvis der står en foran hoveddøren, hvilket vil blive sendt afsted som en alarm til telefonen. Hvis du kunne tænkes dig en masse videoudstyr, så skal du kigge på 2bsecurity, de har noget af det mest moderne indenfor videoovervågning.

Hvordan bliver overvågningen i fremtiden?

Det er altid svært at spå om fremtiden, men noget tyder på, at robotter er på vej, og dem skal der nok blive rift om. Robotterne vil kunne holde indbrudstyvene på lang afstand, hvilket vil spare virksomhederne for mange penge. Nogle af virksomhederne har i dag en vagt, og det er jo dyrt at have sådan en mand stående.