4K-video og trådløs indholdsdeling på alle enheder

4K-video og trådløs indholdsdeling på alle enheder

Poly, tidligere Plantronics, har lige sendt Poly G7500 på gaden. En enhed der i en boks kombinerer videokonference med indholdssamarbejde, og som indeholder avancerede audioløsninger og trådløs deling af indhold

Del artiklen på

“Vi bruger mere tid i møder end for bare få år siden, og vi samarbejder på nye måder med mange flere, der arbejder over afstand. De fleste virksomheder har åbne kontorlandskaber, og folk oplever en mere og mere global arbejdsplads”, siger Chris Thorson, senior director of global solutions marketing, Poly.

“Alt det kræver videomøde-løsninger, som gør møderne produktive og giver en oplevelse af at befinde sig face-to-face. Poly har udviklet G7500 med tanke på netop det: enkelhed, klarhed og ubegrænsede samarbejdsmuligheder. Dit fokus skal være på mødet, mens vores teknologi træder i baggrunden, uden at du bemærker det.”

Poly G7500 sætter samarbejde og indhold i 4K i centrum af brugernes mødeoplevelse. G7500 har et konfigurerbart interface til både touchskærme og konventionelle skærme og sikrer, at forbindelsen og oplevelsen er god på tværs af netværk og devices, både i og uden for organisationen.

“Uendeligt whiteboard”

Derudover indeholder G7500 et “uendeligt whiteboard” hvor brugerne kan skrive og tegne oven i delt indhold og bruge skærmen som whiteboard. Man kniber ganske enkelt indholdet sammen, når man har brug for mere plads. Og man kan gemme arbejdet på whiteboardet efter mødet. Ved at koble video og indholdsdeling fra alle typer enheder giver G7500 mødedeltagerne et bedre redskab til at være produktive.

Poly G7500 giver kreative medarbejdere mulighed for at udtrykke sig meget tydeligt med præcis lyd og detaljerede visuals, så man føler, at man sidder i samme rum. 4K-video er simpelthen fire gange den hidtil højeste kvalitet i gængse videomøder.

“At bruge 4K video er som at se en operation gennem kirurgens øjne. Med G7500 får vi et klart billede med perfekt lys, og det gør en kæmpe forskel for patienter og i undervisningssituationer,” siger Robert Vincent, en fransk kirurg og øre-, næse-, halslæge.

Poly’s unikke teknologier som NoiseBlock og Acoustic Fence sikrer, at lyden er uden baggrundsstøj og fjerner snak, der foregår uden for billedet. Stereolyd giver en oplevelse, som hvis du var til stede i rummet.

G7500 har et intuitivt og brugervenligt interface og en arkitektur, der er nem og hurtig at installere for en IT-afdeling. Poly forventer, at brugerne vil være virksomhedsledere, IT-folk, AV-specialister og sundhedsprofessionelle.

Marked i stor vækst

“Det globale videokonference-marked var ca. 5,8 mia USD i 2016 og forventes at nå 10,6 mia USD i 2026”, forklarer Roopam Jain fra analysefirmaet Frost & Sullivan.

“Virksomheder overalt i verden kan se gevinster ved videokonferencer, og virksomhederne kigger mod at anskaffe stand-alone hardware og cloud-baserede tjenester til samarbejde via video. Med G7500 samler Poly sin ekspertise i højkvalitets-video og -audio i ét sikkert system til store og mellemstore mødelokaler til en lav pris,” siger han.

G7500 fra Poly er en “next generation”-løsning til møder og er designet til at levere stærke oplevelser baseret på video og øvrigt indhold, sådan som vi allerede forventer det af fremtidens arbejdsplads.

- lb