Bedre tale og musik i ny speakerphone fra Jabra

Bedre tale og musik i ny speakerphone fra Jabra

Jabra har lige lanceret deres Jabra Speak 710, en ny bærbar speakerphone, designet til både professionelt og privat brug

Del artiklen på

Af Lars Bennetzen

Jabra Speak 710 er den første virkelig professionelle og samtidig personlige konferenceenhed til erhvervsledere og chefer. Den har en omni-direktional mikrofon, som betyder at op til seks personers i samme lokale kan være med i samtalen. Den leverer desuden 15 timers batteritid, en Unified Communications oplevelse af højeste kvalitet og højtaler i HiFi-kvalitet, der giver krystalklare samtaler og musik.

Kompakt design men fordybende lyd

Jabra Speak 710 har mere kraft end nogensinde tidligere til trods for det lille, kompakte design med integreret foldefod, der giver ekstra fleksibilitet. Forbind med en smartenhed eller en bærbar computer på få sekunder ved hjælp af Bluetooth, et USB kabel eller den medfølgende dongle, når det gælder PC’en. Er man først forbundet, vil der være 30 meters rækkevidde for den bærbare computer eller 10 meter for smartphones.

Jabra Speak 710 bygger videre på Speak seriens succes, som omfatter mere end 1 million solgte enheder over hele verden. Jabra Speak 710 leverer en lydoplevelse, der er dobbelt så kraftfuld som Jabra’s markedsførende speakerphone, Jabra Speak 510. Det nye familiemedlem er designet med en virkelig smart funktion, der gør det muligt at forbinde to enheder trådløst med hinanden ved en enkelt berøring. Ved at forbinde to enheder kan man skabe en fordybende lyd eller udvide antallet af deltagere på et kald fra seks til tolv.

Jabra Speak 710, der kan arbejde sammen med alle typer af smartenheder, er en plug-and-play speakerphone løsning, som er nem at tage i brug og leverer kvalitetslyd til både kontoret og mindre konferencelokaler. Jabra Speak 710 skifter ubesværet imellem musik og opkald og kan blive en kraftfuld musikhøjtaler. Forbind blot enheden til en online musiktjeneste eller et musikbibliotek på den mobile enhed.

Funktioner og specifikationer:

 • Speakerphone lavet til stemme, musik og multimedia
 • Omni-direktionale mikrofoner der fanger lyden 3600 rundt
 • HiFi lydkvalitet
 • Op til 15 timers batteritid
 • Dækker op til 6 personer i samme lokale
 • Forbindelse på få sekunder: USB, trådløst (Bluetooth® eller med PC dongle)
 • 30 meters rækkevidde med PC, 10 meter med smartphone
 • Plug & play løsning med intuitiv opkaldskontrol på enheden
 • Forbinder trådløst med anden enhed for fuld stereo oplevelse eller for at udvide deltagerantallet til 12 personer ved konferencekald
 • Intelligent interaktion med personlig digital assistent – MS Cortana, Siri eller Google Now via et enkelt tryk på en knap
 • Kompatibel med alle førende UC platforme – certificeret til Avaya, Cisco og Skype til erhverv m.m.
 • Valgfri Kensingtonlås, support og online vedligeholdelse

Se mere på www.jabra.dk/speak710

Jabra Speak 710 vil være tilgængelig hos udvalgte forhandlere fra slutningen af april 2017 til en vejledende pris på ca. 2.049 kroner.