Cisco klar med massive opdateringer til Cisco Webex, der skal styrke det virtuelle teamarbejde

Cisco klar med massive opdateringer til Cisco Webex, der skal styrke det virtuelle teamarbejde

Cisco præsenterede i går en række nyheder til konferenceløsningen Cisco Webex, der har over 100 millioner brugere verden over. Blandt nyhederne er integrationen med Cisco Spark, der nu skifter navn til Webex Team, og som skal effektivisere det virtuelle teamsamarbejde

Del artiklen på

Cisco Webex er med sine godt 100 millioner brugere en af verdens førende konferenceløsninger og er næsten blevet synonym med det at 'gå til møde' på arbejdspladsen.  Men måden vi afholder møder på er under forandring, og derfor lancerer Cisco i dag en række nyheder til platformen.

En af de store nyheder er Cisco Spark, der nu skifter navn til Webex Teams, og som i integrationen med Webex skal styrke det virtuelle teamarbejde for virksomheder og organisationer. Samarbejde og intuition er nogle af nøgleordene i det nye Webex, der henvender sig både til små og store virksomheder.    

"Vi arbejder i stigende grad i teams på tværs af virksomheden, og det skal teknologien understøtte. Hvordan vi kommunikerer, deler information og tager beslutninger er altafgørende for virksomhedens evne til at eksekvere," forklarer Christian Raahave, der er ansvarlig for Cisco Collaboration i Danmark. Han tilføjer:

"I de sidste fem år har vi arbejdet intenst på, hvordan vi kan skabe endnu mere intuitive løsninger, der kan hjælpe det teambaserede samarbejde i virksomhederne. Og jeg er rigtig glad for, at vi med det nye Webex igen er på forkant med udviklingen inden for virtuelle møder," slutter Christian Raahave.

Med opkøbet af virksomheden MindMeld tilføjer Cisco yderligere en række relevante AI-teknologier, der skal styrke den nuværende Webex Assistant, så flere møder, kald og interaktioner fremover bliver mere intuitive, mere naturlige og virkelighedstro. 

Hvad er nyt?
Herunder er en kort præsentation af nogle af de opdateringer og udvidelser, der skal gøre arbejdslivet lidt lettere for medarbejdere verden over.

  1. Cisco Spark udvides og hedder nu Webex Teams, og skal fremover styrke det virtuelle teamsamarbejde for alle brugere af Webex. Virksomheder skal bare tilføje Team-udvidelsen, og så er de klar til at tage tjenesten i brug. Det nye navn gælder også andre Cisco produkter – fx bliver Cisco Spark Board til Webex Board. 

  2. Integrationer med fx Slack eller Google. Cisco ønsker at levere den bedste mødeoplevelse i markedet, og derfor kan Webex nu nemt integreres og anvendes med andre applikationer og værktøjer.

  3. Webex Share er et helt nyt produkt, der skal gøre alle rum med et TV til et Webex-mødelokale. Webex Share er en billig og simple måde for teams at afholde effektive møder. Webex Share er en lille adapter, der tilsluttes TV. Forbind Webex Share med systemet, og skærmen kan tages i brug. Webex Share bliver tilgængelig i slutningen af 2018.

Læs mere

Læs mere om de nye opdateringer og tilføjelser til Cisco Webex her, og læs mere om Webex Share her.