Danske Ergotel går sammen med svenske IsiCom

Danske Ergotel går sammen med svenske IsiCom

De to distributører, Ergotel og IsiCom, danner et fælles ejerskab af Ergotel og bliver Nordens største distributør af unified communications-løsninger. Poly – tidligere Plantronics og Polycom – bliver en væsentlig producent for den nye virksomhed

Del artiklen på

Ergotel, der i godt 20 år har været distributør af Plantronics’ løsninger i Danmark, fusionerer med svenske IsiCom, der ligeledes er distributør af Plantronics på det svenske marked. Dermed danner de to distributører en slagkraftig nordisk konstellation, som med et stort netværk af forhandlere kan levere den samlede palette af unified communications-løsninger fra Poly.

Ergotel fortsætter som selvstændig virksomhed på det danske marked med grundlægger og adm. direktør, Michael Westh, som også fremover vil stå i spidsen som medejer af den nye virksomhed.

“Det glæder mig meget, at Ergotel med denne fusion nu får endnu flere muskler til at være den værdiskabende distributør for vores store netværk af forhandlere og integratorer,” siger Michael Westh.

Også hos Isicom er der glæde over fusionen:

“Ergotel og IsiCom har fælles værdier, og prioriterer værdien af langsigtede kunderelationer. Vores mål er at være vores forhandleres førstevalg af distributør gennem enkelhed, ærlighed og førsteklasses service. Fusionen mellem Plantronics og Polycom, headsets og videokonferencer, er to vigtige dele af virksomhedens fremtidige kommunikationsstrategier, og nu kan vi tilbyde en helhed. Vi glæder os til fremtiden sammen med Ergotel,” siger adm. direktør Magnus Ohlin, IsiCom, der samtidig glæder sig over, at Poly støtter op om handlen og den nye konstellation.

Peter Salmon, leder af distribution for Benelux & Nordics hos Poly, ser frem til samarbejdet med både Ergotel og IsiCom: “For at vi i Poly kan skabe øget vækst gennem forbindelse, samarbejde samt kommunikation mellem organisationer og medarbejdere, kræver det et distributør- og forhandlernetværk i topklasse. Jeg hilser derfor Ergotel- og IsiCom-konstellationen velkommen.”

Fremtidsperspektivet er vækst

Med det nye ejerskab af Ergotel er første fase at bringe virksomhederne tættere sammen og få synergierne i spil. IsiCom står bl.a. stærkt i detailbranchen og har dermed godt fat på markedet til forbrugere, hvilket fremover vil komme danske forbrugere til gode.

“Med IsiCom som medejer bliver Ergotel nu en del af en virksomhed med flere producenter og samtidig får vi nu mulighed for at servicere vores pan-nordiske kunder endnu bedre, så jeg ser mange vækstscenarier for mig,” siger Michael Westh.

Et af de scenarier, er de såkaldte huddle rooms (små mødelokaler): “Der er et voksende behov for, at mødelokalerne bliver udstyret med faciliteter som videomøder, telekonferencer og samarbejds­værktøjer. Huddle rooms har fået en opblomstring for at imødegå de støjgener, som mange medarbejdere ofte oplever i de moderne storrumskontorer. Dermed er de små mødelokaler med til at højne produktiviteten og øge medarbejdertilfredsheden på mange arbejdspladser,” siger Michael Westh.

Den netop indgåede aftale mellem Ergotel og IsiCom træder i kraft den 1. juli 2019. Ergotel og IsiCom vil fortsat operere under deres nuværende virksomhedsnavne, dog med en strømlining af de to brands i de kommende måneder. Parterne ønsker ikke at oplyse handlens finansielle detaljer.

- lb