Byggeprojekt.dk fortsætter væksten med lancering i Sverige

Byggeprojekt.dk fortsætter væksten med lancering i Sverige

Virksomhedens digitale løsninger til byggeriet får international premiere som BuildMore

Nu tager Byggeprojekt.dk hul på næste fase af sine vækstplaner og lancerer sine brugervenlige IT- løsninger i Sverige. Etableringen på det svenske marked sker under navnet BuildMore og omfatter en komplet digital platform med Projektweb, Udbud og Kvalitetssikring.

Vækst og ekspansion med internationalt udsyn har været klare mål, siden Jens Slott Johansen og Thomas Egelund i 2019 investerede i virksomheden, som de nu leder sammen med stifteren Thomas Bøgh. Siden er salgssiden blevet styrket med 4 nye rådgivere, og man har gjort sin digitale løsning til byggeriet komplet med overtagelsen af IssMan platformen til kvalitetssikring. Nu følger næste skridt med lanceringen i Sverige, hvor markedet på flere områder ligner det danske.

Det svenske marked vil have digitalt byggeri

– Vi ser, hvordan byggebranchen i Sverige i stigende grad efterspørger digitale løsninger til styring af deres projekter, så denne etablering har været et vigtigt mål for os, fortæller direktør Jens Slott Johansen fra Byggeprojekt.dk.

– Forberedelserne har været mange, og det har krævet en ekstraordinær indsats at analysere den svenske byggebranche, og hvordan vores løsninger skiller sig ud. Vi er kendt for at tilbyde det enkle, effektive og brugervenlige, og denne tilgang ligger også godt til markedet på den anden side af Sundet. Samtidig har vi sat gang i rekrutteringen af medarbejdere til den spændende, men også store opgave. Og allerede kort efter sommerferien var Pär Lindgren på plads som ny markedschef for BuildMore i Sverige.

Corona-situationen løses med onlinepræsentationer

Der er for længst taget hul på selve salgsarbejdet i Sverige, og det er trods Corona restriktionerne lykkedes at få mange aftaler i kalenderen. Personlige møder er no go for de fleste svenske virksomheder, men da Byggeprojekt.dk / BuildMore er en digital løsning, er online-præsentationer både ideelle og interessante for potentielle kunder. Som under dialogen selv kan klikke med på skærmen og se, hvordan systemerne hjælper dem i praksis.

Byggeprojekt.dk platformen har i dag flere end 40.000 brugere og er anerkendt som den enkle og brugervenlige løsning, der samtidig er konkurrencedygtig i pris. Væksten er markant, og det har netop gjort firmaet til Børsen Gazelle 2020.

– Denne fremgang har vi nu bygget videre på med lanceringen i Sverige. Samtidig videreudvikles vores systemer, så de bliver endnu mere effektive og brugervenlige. Vi skal være det foretrukne digitale værktøj for alle aktører byggebranchen, understreger Jens Slott Johansen, der ser Norge og Finland som de næste mål for Byggeprojekt.dk.

- lb