IFS integrerer dansk e-learning i sin ERP-platform

IFS integrerer dansk e-learning i sin ERP-platform

Danske ClickLearn har indgået en global aftale med IFS og bliver nu en integreret del af den verdensomspændende ERP-platform. Virtuelle assistenter og læringsmateriale på 40 sprog sikrer hurtigere implementering af ERP-projekter. De første 50 fælles kunder i USA er i hus

Den globale aftale mellem IFS og ClickLearn er banebrydende på to fronter. For IFS betyder aftalen, at virksomhedens kunder får en helt anden brugeroplevelse af deres ERP-system. Både i den centrale platform IFS Applications og IFS Field Service Management har kunderne nu adgang til ClickLearns intelligente optagefunktion. Den kan optage de processer, brugerne skal udføre i ERP-systemet og omdanne dem til en bred vifte af læringsmaterialer i form af både dokumenter, video og virtuelle assistenter på 40 sprog.

Alle de smarte e-learning funktioner leveres af danske ClickLearn, der med aftalen får et unikt afsæt for at styrke salget af sine løsninger på det globale marked. ClickLearn er kåret som den hurtigst voksende it-virksomhed i Danmark og den 13. hurtigst voksende virksomhed på tværs af brancher.

De første skridt mod samarbejdet blev taget i sommeren 2017 og har allerede resulteret i over 50 kunder i USA. En af disse er Multiplex, som er blandt verdens største byggeentreprenører. Virksomheden reducerede allerede den første måned antallet af henvendelser til intern support med 33 pct og forventer at nå helt op på 50-75 pct., fordi brugerne bliver mere selvhjulpne.

- Vi har meget store forventninger til aftalen med IFS. Det er den første strategiske aftale, hvor vi er helt inde hos producenten, og det åbner op for nogle meget spændende forretningsmuligheder. IFS er en stor, global leverandør, og deres kunder har en størrelse og form, som er meget velegnet til vores løsninger, siger administrerende direktør i ClickLearn, Joachim Schiermacher.

- I IFS har vi en målsætning om at levere branchens bedste support. Integrationen af ClickLearn i vores strategi er et vigtigt skridt for os og for vores kunder, som kan opnå store ressourcemæssige besparelser både i implementeringsfasen og den efterfølgende brug af vores løsninger, siger Claus Harder Johansen, Director Global Services Process i IFS.

- lb